ΡΥΘΜΟΣ 949: Ο ΡΥΘΜΟΣ 94,9 χαρίζει/μοιράζει €1.500 μετρητά κάθε εβδομάδα!

Μετά την τεράστια επιτυχία του διαγωνισμού «ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ 94.9» που μοίρασε δεκάδες χιλιάδες ευρώ και είχε εκατοντάδες συμμετοχές, επιστρέφει για 3η φορά και μοιράζει εως 1.500 την εβδομάδα!!

Η πρωινή εκπομπή του ΡΥΘΜΟΥ 94,9, «Mappes Show» ξεκίνησε σήμερα το πρωί να ψάχνει τον 1ο τυχερό του διαγωνισμού «Το Ραντάρ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9»…και δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο! Η Φ.Γεωργία είναι η πρώτη νικήτρια η οποία κέρδισε 1.000!

 Ο αγαπημένος διαγωνισμός του κοινού επέστρεψε και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς  κάθε πρωί στην εκπομπή «Mappes Show», με το Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Ιωάννα Λαΐου και τον Σταμάτη Din Dan Done για να μάθεις αν είσαι ΕΣΥ ο τυχερός ακροατής της ημέρας!

Συντονίσου στις 8:15, στις 8:50 και στις 9:10 και αν έχεις και τα τρία στοιχεία που ψάχνει το «Το Ραντάρ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9» επικοινώνησε μαζί μας μέσα σε 5 λεπτά και κέρδισε €300 μετρητά! Για κάθε μέρα που δεν βρίσκεται νικητής, γίνεται τζακ ποτ και το ποσό προστίθεται στην επόμενη!

 «Το Ραντάρ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9» σε ψάχνει ΞΑΝΑ στην Αθήνα καθημερινά και μπορεί να σου χαρίσει έως και 1.500 ευρώ την εβδομάδα!

 Ο διαγωνισμός θα διεξάγεται από την 1η Απριλίου εως την 28η  Μάϊου 2021 !

 Άκου τον ΡΥΘΜΟ 94.9 online στο SOUNDIS.GR ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Φώτης Μάγγος x Μιχαλάρας - «Έλα μαζί μου στους Λειψούς» | Νέο τραγούδι & music video

''Όλος ο κόσμος είναι λάθος'' από τον Παντελή Κυραμαργιό και τους No Pasaran

Δημήτρης Γαλίτης - Δίπλα σου | Νέο τραγούδι & music video

Stavento: Καινούρια digital κυκλοφορία μετά από 8 χρόνια!

Λαμπερή πρεμιέρα για το έργο «Βίρα τις άγκυρες» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Παλλάς