SOUNDIS - ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ PODCAST «Thank you next» | Περιγραφή

 ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ PODCAST «Τhank younext» | Περιγραφή

 Thank you, next:

(MH) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Στο 8ο επεισόδιο της σειράς  PODCAST η ομάδα του «ΤΗΑΝΚ YOU NEXT» καταπιάνεται με το (ΜΗ) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ…ακά «ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΕΣΗ» ή «ΜΗ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ»

Ο ήλιος ανατέλλει καθημερινά, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, ο θάνατος και οι φόροι είναι τα μόνα σίγουρα πράγματα στη ζωή, στους δύο τρίτος δεν χωρεί. Σε αυτό το επεισόδιο, η ομάδα του Thank you, Next αποφασίζει να αναμετρηθεί γενναία με μια από τις παραπάνω αλήθειες. Παραδέχεται κανείς ότι έχει κάνει ανοιχτή σχέση?

Ακούστε το επεισόδιο δωρεάν στο Soundis  & στο Spotify  

Μπες στο SOUNDIS.GR ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play


Για το SOUNDIS


To SOUNDIS είναι η 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Μολδαβία, που εξειδικεύεται σε ηχητικό περιεχόμενο, προσφέροντας την απόλυτη ακουστική εμπειρία. Η νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή SOUNDIS, είναι βασισμένη στις πιο καινοτόμες υπηρεσίες παγκοσμίως και απαντάει στην ανάγκη της αγοράς για συγκέντρωση ηχητικού περιεχομένου σε έναν προορισμό. Οι χρήστες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία ραδιοφώνων και podcast, μέσα από μία υψηλού επιπέδου εμπειρία. 


Ο Όμιλος ANTENNA MUSIC, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό ηχητικών εφαρμογών στις αγορές που δραστηριοποιείται, συνεργάστηκε με τη BAUER MEDIA AUDIO, τον κορυφαίο Ραδιοφωνικό Όμιλο της Ευρώπης, για τη δημιουργία της πλατφόρμας υπηρεσιών και εφαρμογών SOUNDIS, χρησιμοποιώντας βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές και εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου. 


Μέσω των υπηρεσιών webcast και podcast, στόχος του SOUNDIS είναι η προσέλκυση νέων ακροατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η δημιουργία νέων, ισχυρών brand name και η πλήρη ψηφιακή ενσωμάτωση των δύο κορυφαίων ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου. Αποστολή του, η δημιουργία μίας συνολικής εμπειρίας ακρόασης, ικανοποιώντας την ανάγκη για ραδιοφωνικό, μουσικό και podcast περιεχόμενο. 


O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ MUSIC συνεπής στην αποστολή για ψυχαγωγία και αντικειμενική ενημέρωση με ήθος προς τους ακροατές του, κάνει ένα βήμα παραπάνω με γνώμονα τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εποχής. Το SOUNDIS προσφέρει την απόλυτη ακουστική εμπειρία, αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους χρήστες με νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα.


www.antennamusic.gr | www.soundis.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Φώτης Μάγγος x Μιχαλάρας - «Έλα μαζί μου στους Λειψούς» | Νέο τραγούδι & music video

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το Στάθη Αγγελόπουλο στο Χαμάμ το Σάββατο 20 Απριλίου

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου στη σκηνή του FAUST την Παρασκευή 10 Μαΐου

Κυριάκος Γεωργίου - Medley