Ο Πάνος Κιάμος υποδέχθηκε τη μοναδική Ελένη Δήμου και τραγούδησαν μαζί μεγάλες επιτυχίες

Στο Posidonio βρέθηκαν την Παρασκευή o Νικηφόρος, ο Χρήστος Σαντικάι, η Λάουρα Νάργες και η Έλενα Κρεμλίδου.



Εκλεκτούς επισκέπτες υποδέχθηκε την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο στο Posidonio ο Πάνος Κιάμος.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στο γνωστό κέντρο διασκέδασης της παραλιακής, με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα που θέσπισε η Πολιτεία.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή βρέθηκαν στο Posidonio o Νικηφόρος, ο Χρήστος Σαντικάι, η Λάουρα Νάργες, η Έλενα Κρεμλίδου και η dj Λία Παπαδάκη, οι οποίοι διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Πάνου Κιάμου, όπως αποτυπώνεται στα βίντεο που δημοσίευσαν οι ίδιοι στο Instagram.

https://streamable.com/pcc497

Το Σάββατο, ο Πάνος Κιάμος είχε τη χαρά να υποδεχθεί την μοναδική Ελένη Δήμου στον «ναό» της νυχτερινής διασκέδασης και μαζί ερμήνευσαν δικά τους αγαπημένα τραγούδια και άλλα που έχουν γράψει ιστορία.

https://streamable.com/nt2lel

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Πάνος Κιάμος υπόσχεται μοναδικές βραδιές στο Posidonio

Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Πάμε θέατρο.. Η "Φθινοπωρινή ιστορία" του Αλεξέι Αρμπούζωφ σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη με την Πέμη Ζούνη και τον Σταύρο Ζαλμά στο Θέατρο Αργώ από τις 3 Νοεμβρίου / 2ος χρόνος επιτυχίας

Γιώργος Καριπίδης - "Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ζωντανά τον χειμώνα"

Κωνσταντίνος Αργυρός: no1 σε Spotify & ραδιόφωνα ταυτόχρονα

Οι νέες κυκλοφορίες της Meditelectro

Scorpions - Coming Home Live | Νέο live album