Heaven Kids: το παιδικό μουσικό κανάλι στο YouTube που λατρεύουν τα παιδιά με 5 ΝΕΑ ALBUM!

 Το «Heaven Kids», το παιδικό μουσικό κανάλι της δισκογραφικής εταιρίας του Ομίλου Αντέννα,  Heaven Music, φιλοξενεί 5 καινούρια παιδικά album με τραγούδια, ιστορίες και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους!


1.     «Για Να Μαθαίνουν Τα Μικρά Παιδιά - Τα Μεγαλύτερα Ελληνικά Λαϊκά Τραγούδια» από την Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου. Ένα άλμπουμ με 11 τραγούδια που θα διδάξει και θα διασκεδάσει τα παιδιά με κλασικά λαϊκά τραγούδια.

 

2.     «Ταξίδι με τα χρώματα» από την Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου. Ένα άλμπουμ με 16 τραγούδια που θα κάνει τους μικρούς μας φίλους να εξοικειωθούν με τον κόσμο των χρωμάτων και να χορέψουν στον ρυθμό τους.

 

3.     «Και Τα Καλύτερα Θα ‘ρθουν» από την Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου. Ένα άλμπουμ με 14 μεγάλες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί πολύ από μικρούς και μεγάλους!

 

4.     «Μαθαίνω με τον Hippoβρύχιο» από τον Φραγκίσκο Βιδάλη. Ένα album με 13 τραγούδια που θα βοηθήσει τα παιδιά να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά βίντεο από τον αγαπημένο τους ιπποπόταμο!

 

5.     «Τραγουδάκια Για Το Φθινόπωρο» από την Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου. Το φθινόπωρο έφτασε και φέρνει μαζί του ένα άλμπουμ με 15 μοναδικά τραγούδια που θα αγαπηθούν ιδιαίτερα από τους μικρούς μας φίλους.

 

Πάνω από 60 νέα τραγούδια που ήρθαν για να αγαπηθούν από όλα τα παιδιά αλλά και να εκπλήξουν τους γονείς!  Τα αυτά album αποτελούν τον απόλυτο τρόπο διασκέδασης των μικρών μας φίλων, αφού τα παιδιά μπορούν να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να χαλαρώσουν αλλά κυρίως να μάθουν! Μάθηση αλλά και διασκέδαση μέσω αυτών των τραγουδιών είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί κάποιος να χαρίσει στο πιο γλυκό πλάσμα… σε ένα παιδί!


Κάνε subscribe και απόλαυσε όλα τα video στο Heaven Music Kids κανάλι στο YouTube: ΕΔΩ


HEAVEN MUSIC 2021

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος