Πρόγραμμα μουσικής σκηνής Faust

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ

Η χειμερινή καλλιτεχνική περίοδος φτάνει στο τέλος της! Η μουσική σκηνή του Faust σας αποχαιρετά με τέσσερις ξεχωριστές ζωντανές μουσικές εμφανίσεις.

Ραντεβού από φθινόπωρο και πάλι!

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΣ

Καλεσμένη η Ιωάννα Λέκκα


Ο Σπύρος Παρασκευάκος μετά την επιτυχημένη εμφάνιση του Απριλίου, επιστρέφει την Τετάρτη 1η Ιουνίου στη σκηνή του Faust, ξανά με την μπάντα του, επαναπροσδιορίζοντας το υλικό του και τον εαυτό του από την αρχή! Σκοπός ήταν πάντα τα τραγούδια! Φέρνει τα τραγούδια στα μέτρα του και ως τραγουδοποιός, που είναι και η πρώτη του φύση, τα παρουσιάζει ερμηνεύοντάς ο ίδιος αυτή τη φορά. Ηλεκτρικές κιθάρες, σύνθια, λούπες, πιάνο και πνευστά. Από τον φυσικό ήχο στον ηλεκτρισμό. Από τη σιωπή στη φασαρία και πάλι πίσω! Παρέα με τα τραγούδια του Σπύρου από τα albums «Απ’ το μηδέν» και «Τρίτη έξοδος» θα ακουστούν και διασκευές τραγουδιών από την ελληνική αλλά και την παγκόσμια δισκογραφία. Κυρίως επιλογές τραγουδιών από αγαπημένους του τραγουδοποιούς και συγκροτήματα όπως οι Παύλος Παυλίδης, Leonard Cohen, Placebo, Amy Winehouse και άλλοι. Μαζί του η Ιωάννα Λέκκα, εξαιρετική ηθοποιός και ερμηνεύτρια. Μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσουν από κοινού και το πρώτο single από το επερχόμενο album του Σπύρου με τίτλο «Τραπεζάκι σαλονιού» που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες. Παράλληλα θα παρουσιαστεί και το πιο πρόσφατο single που κυκλοφόρησε με τίτλο «Αγαπαμε» που στην εκδοχή του album ο Σπύρος το ερμηνεύει με την Πωλίνα Λεσνέβσκαγια (lead singer του συγκροτήματος "The Zero Won"). Μαζί τους οι μουσικοί Αλέξανδρος Κούρος (κρουστά), Αλέξης Στενάκης (πιάνο, κλαρινέτο, σαξόφωνο), Αντωνία Τσολάκη (μπάσο) και Ιάσονας Μαυρογεώργος (κιθάρες). Συμμετέχει η Κλειώ, μαθήτρια του Σπύρου, με την οποία ετοιμάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.

«Καθώς ετοιμάζω το τρίτο μου album με αφορά αυτό το ταξίδι, από τη μοναξιά στο μαζί. Από το τίποτα στο μοιράζομαι. Από την ηρεμία στο χάος. Το ίδιο με αφορά. Και στις επιλογές των εμφανίσεων μου. Μερικές φορές μόνος μου με το πιάνο μου. Εγώ και τα τραγούδια μου σε μια απόλυτη σχέση ειλικρίνειας. Όπως γεννήθηκαν. Και άλλες φορές με όλη τη μπάντα μου, προσαρμοσμένα στα δικά μου μέτρα. Στον δικό μου κόσμο». Σπύρος Παρασκευάκος

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 7€ (δεν περιλαμβάνει ποτό) Οργάνωση Παραγωγής: Formiggart [ www.formiggart.gr ]


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ

AKYLAS & THE SOUCHELS


Ο Ακύλας Μυτιληναίος, ένας καλλιτέχνης millennial, κάνει αισθητή την παρουσία του στον διαδικτυακό κόσμο, τόσο μέσα από τη δίκη του μουσική, όσο και από covers άλλων γνωστών καλλιτεχνών. Ο Ακύλας και οι Souchels έρχονται για να παρουσιάσουν ένα μουσικό live με έντονα κωμικά στοιχεία και queer αισθητική. Αγαπημένα ελληνικά και ξένα κομμάτια από δεκαετίες 90’s και 00s’ θα ακουστούν για να ξεσηκώσουν. “There is no one like me” από Βλάσση Μπονάτσo τραγουδάει ο Ακύλας και δε μπορούμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Η μπάντα αποτελείται από τον Ακύλα Μυτιληναίο ως frontman, τον Στέφανο Κοπανάκη στο μπάσο, τον Γιώργο Κοκοτσάκη στα τύμπανα, τον Αντρέα Βιτζηλαίο στην κιθάρα και τον Γιώργο Καζαντή εξίσου στην κιθάρα. Μας παρουσιάζουν ένα live εμπνευσμένο από την νέα τάση της εποχής, να μας ταξιδεύει σε άλλες δεκαετίες με την ελευθερία του σήμερα. Γιατί το σεξ είναι μια άλλη ιστορία, για άγρια θηρία από Γιώργο Μαρίνο μας τραγουδάει πάλι ο Ακύλας και πάλι δε μπορούμε να διαφωνήσουμε.

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 6€ (δεν περιλαμβάνει ποτό)

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/akylas-souchels-live/


ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ

BLUE BALLS ΑΠΟΧΑΙΡΕΤIΣΤΗΡΙΟ LIVE FAUST ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 


Φανκ, Ροκ, Σκα, Ντίσκο και το μοναδικό αμίμητο στυλ της νούμερο ένα μπάντας της πόλης για ακόμη μία εκρηκτική, ενθουσιώδη εμφάνιση στη σκηνή του Faust!

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)


ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ


Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η μπάντα του, η οποία απαρτίζεται από τέσσερις σπουδαίους μουσικούς, σας υποδέχονται την Κυριακή 5 Ιουνίου, στη μουσική σκηνή του Faust μαζί με τις έντεχνες και ροκ μελωδίες τους. Ελάτε να τραγουδήσουμε παρέα τραγούδια που άφησαν ιστορία στην ελληνική ροκ και έντεχνη σκηνή, με εμβληματικά κομμάτια και μελωδίες καλλιτεχνών όπως του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, του Μίλτου Πασχαλίδη, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και άλλων.

Μην λείψει κανείς!!

Click by: Ευαγγελία Λπ.

Αφίσα: Erato Papaioannou

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 6€ (χωρίς ποτο)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Τ. 210 3234095, email: info@faust.gr 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου