Κωνσταντίνος Μιχαηλούδης - Πίνω και μεθάω | Νέο τραγούδι & music video
Κωνσταντίνος Μιχαηλούδης - Πίνω και μεθάω
Πρόκειται για ένα ζεϊμπέκικο όπου την συνεπιμέλεια και μίξη ανάλαβε ο Ευθύβουλος Θεοχάρους ,ενορχήστρωση ο Άκης Μελής και στο μπουζούκι ο βετεράνος αρχημπουζουξής Δημήτρης Χιονάς (έπαιξε δίπλα από Ζαμπέτα, Μπιθικώτση, Κόκκοτα, Μοσχολιού, Δούκισσα, Πάριο κ.α).
Tο τραγούδι κυκλοφορεί επίσημα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες προβλέπεται να αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα.
Δείτε το videoclip σε σκηνοθεσία από Cult Experiences Σάββα Χρήστου και Αυγουστίνα Παπαδοπούλου.
Βιογραφικό Σημείωμα
Ο Κωνσταντίνος Μιχαηλούδης γεννήθηκε στην Λεμεσό της Κύπρου στις 13 Απριλίου και κατάγεται από την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Από μικρός, έδειξε τον ενθουσιασμό του για τον χορό και τη μουσική και έτσι παρακολούθησε μαθήματα χορού, μουσικής και πιάνου παράλληλα για 3 χρόνια.
Παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής στο Kyriakides School of Music για 2 χρονια και μετά στο Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους για 4 χρόνια στην Λευκωσία.
Ο Κωνσταντίνος δίνει το παρών του σε διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις φιλανθρωπικού, φεστιβαλ, και διαγωνισμούς.
Τον Μάιο του 2013, μας συστήνετε μέσα από το πρώτο του τραγούδι «Σ‘εμπιστεύομαι», μια μπαλάντα σε σύνθεση και ενορχήστρωση Θεοδόση Χριστίδη και στίχους Βίκυς Ευσταθίου το οποίο έλαβε μέρος στο 1st International Cyprus Music Festival 2013 όπου και απέσπασε το βραβείο ‘Most Popular song’ .
Το Μάιο του 2015 λαμβάνει μέρος στα προκριματικά του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2015 στο ΡΙΚ με το τραγούδι με τίτλο “Stand Up” σε σύνθεση και ενορχήστρωση του Ελλαδιτη Άκη Μελή και στίχους Βίκυς Ευσταθίου. Ενα ανεβαστικό ποπ-έθνικ κομμάτι το οποίο κυκλοφορεί και στο YouTube .
To 2017 κυκλοφορεί το τραγούδι και βιντεοκλίπ “Εισαι” σε μουσικη Κωνσταντίνας Χρυσοστόμου και στίχους της Ioni Brigitte Louisides και του ιδίου.
Στις 14.2.24 κυκλοφορεί επίσημα το νέο του single με τίτλο ¨Στη Σαριπολου¨ σε μουσική και στίχους του ιδίου και Θεοδώση Χριστίδη Πρόκειται για ένα χασάπικο όπου την ενορχήστρωση υπογράφει ο Άκης Μελής και στο μπουζούκι ο βετεράνος αρχημπουζουξής Δημήτρης Χιονάς (έπαιξε δίπλα από Ζαμπέτα, Μπιθικώτση, Κόκκοτα, Μοσχολιού, Δούκισσα, Πάριο κ.α) Το videoclip ξεπέρασε τισ 100K στο YouTube σε σκηνοθεσία απο Cult Experiences Σάββα Χρήστου.
Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook