Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι «RADAR του ΡΥΘΜΟΥ 94.9» με τεράστια συμμετοχή

Ο διαγωνισμός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, «Το RADAR του ΡΥΘΜΟΥ 94.9  σε ψάχνει στην Αθήνα» έφτασε στο τέλος του μετά από 3 ολόκληρους μήνες,  για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, και χάρισε σε 31 τυχερούς ακροατές, 15.000 ευρώ!

Κάθε μέρα, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 και το Mappes Show ψάχνανε τον Αθηναίο με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που περιέγραφαν οι πρωινοί παραγωγοί του σταθμού. Ο πιο… «γρήγορος» ακροατής, που είχε και τα τρία χαρακτηριστικά που επέλεγαν κάθε πρωί, κέρδιζε 300 ευρώ μετρητά, καθημερινά.

Καταδρομείς, μοντέλα, δασκάλες, γιαγιάδες, εργάτες, οδηγοί, τραυματιοφορείς, μπατζανάκηδες, γαμπροί, νύφες, μανούλες και παππούδες, εστεμμένες,  υπάλληλοι σούπερ μαρκετ, αεροσυνοδοί αλλά και φαντάροι είναι μόνο κάποιοι από τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94,9 που πήραν μέρος και κέρδισαν!

Οι “Μάππες», φανατικοί ακόλουθοι του Δημήτρη Ουγγαρέζου, της Ιωάννας Λαϊου& του Σταμάτη Din Dan Done ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με τη συμμετοχή τους! Τα τηλέφωνα χτυπούσαν ακόμα και μετά την ανακοίνωση του καθημερινού νικητή.

 

ΡΥΘΜΟΣ 94.9 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Φώτης Μάγγος x Μιχαλάρας - «Έλα μαζί μου στους Λειψούς» | Νέο τραγούδι & music video

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το Στάθη Αγγελόπουλο στο Χαμάμ το Σάββατο 20 Απριλίου

Δημήτρης Γαλίτης - Δίπλα σου | Νέο τραγούδι & music video

Αντώνης Ρέμος - «Ρωτάνε» | Το music video της νέας του επιτυχίας!