O ΡΥΘΜΟΣ 94.9 στηρίζει το ΜΑΚE A WISH, Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος

Το αγαπημένο μας ραδιοφωνικό τρίδυμο, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαΐου & Σταμάτης Din Dan Doneπροετοιμάζονται και για τον φετινό Ραδιομαραθώνιο! Στις 14 Δεκεμβρίου, οι MAPPES, θα «κλειστούν» για 4η συνεχόμενη χρονιά, για 155 ώρες για να στηρίξουν το ΜΑΚΕ Α WISH, Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος.

Ο φετινός Ραδιομαραθώνιος, είναι αφιερωμένος σε παιδιά που περιμένουν την εκπλήρωση της ευχής τους και πάσχουν από μυϊκές και νευρολογικές παθήσεις. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αναμονή για την εκπλήρωση της ευχής τους 205 παιδιά, εκ των οποίων τα 13 ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες ασθενειών.

Ενώνουμε για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις μας, για να χαρίσουμε χαμόγελα μέσα από τη δύναμη της ευχής των παιδιών του  ΜΑΚΕ Α WISH, Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος. Στέλνουμε γραπτά μηνύματα με τις αφιερώσεις μας και με αυτό τον τρόπο μπορούμε όλοι να στηρίξουμε τον Ραδιομαραθώνιο του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 και το έργο του ΜΑΚΕ Α WISH, Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος! Όλες οι αφιερώσεις θα ακουστούν κατά την διάρκεια του Ραδιομαραθωνίου του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 από τις 14 Δεκεμβρίου.

 

«Η ευχή δεν ήρθε να στολίσει τη ζωή μου, αλλά να την αλλάξει για πάντα» Μελίνα, παιδί ευχής

«Είμαι η Μελίνα και η ζωή μου άλλαξε πριν 3 χρόνια, μέσα σε λίγα λεπτά… Απ’ τη μια μέρα στην άλλη η ζωή μου σταμάτησε να είναι όπως πριν… Στο δωμάτιο του ογκολογικού νοσοκομείου που είχε γίνει πια σπίτι μου, ένιωθα άτυχη και μόνη για πολύ καιρό. Χρειαζόμουν δύναμη για να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Σε εκείνο το δωμάτιο με βρήκαν οι νεράιδες του Κάνε-Μια-Ευχή

 

Στείλτε μήνυμα στο 19808 , αφιερώστε όποιο τραγούδι θέλετε και στηρίξτε και εσείς μαζί μας παιδιά ευχής, όπως η Μελίνα που συνάντησε τη νεράιδα του  Make a Wish, Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος.

 

Ο Ραδιομαραθώνιος του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 έρχεται!!

 ΡΥΘΜΟΣ 94.9 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ιορδάνης Παύλου - "Η μοναξιά μου" | Νέο τραγούδι

Χρήστος Μενιδιάτης x Γιώργος Τσαλίκης - «Βάλε να τα πιούμε» | Νέο τραγούδι & music video

Δέσποινα Βανδή x Mente Fuerte - «Πανσέληνος» | Νέο τραγούδι & music video

Δημήτρης Μεσημέρης - Μαΐστρος | Νέο τραγούδι & music video

Γιώργος Κουτουλάκης - Ανοίγει η πόρτα | Νέο τραγούδι