Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης ερμηνεύει Χρήστο Νικολόπουλο στο STREAMING LIVING CONCERT

Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης μας περιμένει την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 8:00 το βράδυ μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο, για ένα Streaming Living Concert που θα ξεχωρίσει! 

Μέσα από την οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα του σαλονιού του Streaming Living Concert, θα θυμηθούμε, θα αναπολήσουμε, και θα ζήσουμε νέες και όμορφες μουσικές στιγμές, που θα μας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές!

Πρόκειται για μια αξέχαστη βραδιά, στην οποία θα μπορέσουμε να απολαύσουμε δύο πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες, που με συγκίνηση και αγάπη μοιράζονται την σκηνή του Streaming Living Concert και απογειώνουν κάθε ερμηνεία!


Μερικά λόγια από τους ίδιους για το Streaming Living Concert:


Σημείωμα Χρήστου Νικολόπουλου

«Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης είναι ένας θαυμάσιος μουσικός και ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής. Τον γνώρισα πριν από μερικά χρόνια. Παρακολούθησα τη διαδρομή του και θαύμασα πραγματικά όλα τα επιτεύγματά του με την ποντιακή λύρα. Παράλληλα, ήθελα να του πω και πόσο καλός τραγουδιστής είναι. Επιτέλους τα πνεύματα μας συναντήθηκαν. Μου ζήτησε ο ίδιος να τραγουδήσει και να παίξει με τη λύρα του τραγούδια μου που έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες. Τα δώσαμε στον Αντώνη Γούναρη και έγιναν αξιοθαύμαστα. Όσοι παρακολουθήσουν το living streaming concert θα καταλάβουν πόσο σημαντική είναι αυτή η δουλειά»


Σημείωμα Ματθαίου Τσαχουρίδη

«Ένα όνειρο της ζωής μου πραγματοποιείται! Τα τραγούδια που αγάπησα από μικρό παιδί θα τα ερμηνεύσω για πρώτη φορά με την ποντιακή λύρα και θα τα τραγουδήσω. Ευχαριστώ τον κ. Χρήστο Νικολόπουλο για την εμπιστοσύνη και αγάπη του! Ήθελα να νιώσει υπερήφανος για την δουλειά αυτή. Ευχαριστώ επίσης τον κ. Αντώνη Γούναρη που επιμελήθηκε την ενορχήστρωση και την διαδικασία των ηχογραφήσεων. Με αυτήν τη σύνθεση ανθρώπων δημιουργήθηκαν τα τραγούδια αυτού του δίσκου. Ως αποτέλεσμα μεγάλης αγάπης και φροντίδας»

Συντονιζόμαστε στην official σελίδα της Heaven Music στο Facebook για να απολαύσουμε τον Ματθαίο Τσαχουρίδη και τον Χρήστο Νικολόπουλο σε μια βραδιά, γεμάτη μοναδικές μουσικές αναμνήσεις!

https://fb.me/e/21dygVd51 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία