Έρχεται σε λίγες μέρες το Oktober Food Truck Festival στο Κτήμα Φιξ - Ηράκλειο Αττικής

OKTOBER FOOD TRUCK FESTIVAL

Κτήμα Φιξ
Ηράκλειο Αττικής

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έως Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Ωράριο :

Πέμπτη & Παρασκευή : 18:00 - 00:00
Σάββατο & Κυριακή : 12:00 - 00:00


Το Oktoberfest έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο Αττικής φέρνοντας μαζί του την αυθεντική εμπειρία της μεγαλύτερης γιορτής μπύρας στον κόσμο!


Τη διοργάνωση αναλαμβάνει το Σωματείο Street Foods in Greece, γνωστό για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που προωθούν το street food πολιτισμό στη χώρα μας. Με εμπειρία από φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, το σωματείο φέρνει την αυθεντική ατμόσφαιρα του Oktoberfest συνδυάζοντας τη βαυαρική παράδοση με τις μοναδικές γεύσεις από food trucks.

Eτοιμαζόμαστε λοιπόν για το
Oktober Food Truck Festival στο Ηράκλειο Αττικής!

Η διοργάνωση στην Ελλάδα σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία από μπύρες, που καλύπτουν κάθε γούστο – από παραδοσιακές βαυαρικές, μέχρι τοπικές ελληνικές ετικέτες και craft επιλογές. Σε ένα φιλικό και εορταστικό περιβάλλον, θα απολαύσετε εκλεκτές μπύρες συνοδευόμενες από λαχταριστά εδέσματα, όπως λουκάνικα και πρέτσελ, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Το Oktober Food Truck Festival στο Ηράκλειο Αττικής δεν είναι απλώς μια μεταφορά του πασίγνωστου φεστιβάλ, αλλά ένας μοναδικός συνδυασμός της παράδοσης του Oktoberfest με την ελληνική φιλοξενία και γαστρονομία. Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική γιορτή γεμάτη γεύσεις, αρώματα και ξεχωριστές στιγμές, και γίνετε μέρος ενός παγκόσμιου φαινομένου εδώ, στην καρδιά της Αττικής .

Το Oktober Food Truck Festival τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Κτήμα Φιξ, το μεγαλύτερο πάρκο πρασίνου στο Ηράκλειο Αττικής, ένα μέρος με έντονη ιστορική και πολιτιστική σημασία.

Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία μπύρας και street food, με αυθεντική βαυαρική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τις υπέροχες γεύσεις των food trucks.


📅 17 - 20 Οκτωβρίου 📍 Κτήμα Φιξ, Ηράκλειο Αττικής

#OktoberFoodTruckFest
#FoodTruckFestival
#BeerLovers
#StreetFoodVibes
#Oktoberfest2024

✔️Για να δείτε το Promo Video εδώ !!!


 Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ζακλίν Σταματοπούλου - «Φεγγάρι μου θαλασσινό» (Acoustic Version)

Μια συναυλία ορόσημο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο ασφυκτικά γεμάτο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το Σάββατο 12 Οκτώβρη

Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου | Όλα τα απογεύματα (Acoustic)

13 χρόνια Panik: Το video από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων!

Πάμε θέατρο.. "Ο ζηλιαρόγατος" στην Πάτρα | Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου