O Rag'n'Bone Man μάς παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο 3o album του «What Do You Believe In?»,

Ο RAG'N'BONE MAN ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ 3ο ALBUM TOY «WHAT DO YOU BELIEVE IN?»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Rag'n'Bone Man μάς παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο 3o album του «What Do You Believe In?», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.
 

Μετά την επιτυχία των singles «Rush of Blood», «What Do You Believe In?» και του τελευταίου του single, «Pocket», ο Rag’n’Bone Man είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει ένα βαθιά προσωπικό album «ύμνο» που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά soul φωνητικά του με την τολμηρή, ανεβαστική παραγωγή του δίσκου. Το ταλέντο του Rag'n'Bone Man να συνδυάζει την ειλικρινή και αυθεντική αφήγηση ιστοριών με τη σύγχρονη παραγωγή γίνεται για ακόμα μία φορά ξεκάθαρο στο νέο του album, παρασύροντας τους θαυμαστές του βαθύτερα στον δικό του, προσωπικό κόσμο.

Μιλώντας για το album, ο Rory αναφέρει: «Παρόλο που αγχώνομαι για το πώς θα αντιδράσει ο κόσμος στη νέα μου κυκλοφορία, όταν βγάζω το βινύλιο από τη θήκη του και το βάζω να παίξει, ξέρω ότι έχω φτιάξει κάτι πολύ αληθινό και αυθεντικό. Ο δίσκος WHAT DO YOU BELIEVE IN? αποτελεί μια γιορτή για τη ζωή και όλες τις ανατροπές της. Φτιάχτηκε με πολλή αγάπη!»

Καθώς η αναμονή για το «What Do You Believe In?» μεγάλωνε, ο Rag'n'Bone Man μάς αποκάλυπτε προσωπικές πτυχές της ζωής του, γοητεύοντας ακόμα περισσότερο το κοινό σε όλη τη χώρα. Ο Rory έκανε εμφανή την αποφασιστική και ζεστή προσωπικότητά του, όταν μας αφηγούνταν τις προσωπικές του εμπειρίες και τη δημιουργική διαδικασία που διαμόρφωσαν αυτόν τον δίσκο, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισής του στο Good Company με τον Jamie Laing. Όλα τα singles του περιλαμβάνονται στις playlists των Radio One, Radio Two και του Ηits Radio, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες streaming. Ο Rag'n'Bone Man έδωσε, επίσης, εντυπωσιακές ερμηνείες των «Rush Of Blood», κατά την επιστροφή της Ολυμπιακής Ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας στο Μάντσεστερ, μαζί με πολλούς άλλους star, όπως οι Clean Bandit και Jess Glynn, του «Pocket» στο Graham Norton, καθώς και μια εκπληκτική ηχογράφηση τριών τραγουδιών που περιλαμβάνονται στο επόμενο single του «Put A Little Hurt On Me», για το BBC Radio 2's Piano Rooms, με την BBC Concert Orchestra.

Τα δύο πρώτα του album«Human» και «Life By Misadventure», έγιναν πολυπλατινένια και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στα charts, με πάνω από εννέα δισεκατομμύρια streams. Η δυνατή φωνή του Rory αποτέλεσε χαρακτηριστικό ήχο της τελευταίας δεκαετίας, ενώ με το δυναμικό κομμάτι «Pocket», που είναι και το focus track του album, ο καλλιτέχνης συνεχίζει να διευρύνει τα δημιουργικά του όρια . Το «What Do You Believe In?» αποτελεί ένα album «ενδοσκόπησης», που παρουσιάζεται από έναν καλλιτέχνη ο οποίος δημιουργεί με γνώμονα την απόλυτη ειλικρίνεια. Ο Rag'n'Bone Man έχει αφήσει το στίγμα του στο είδος, με τα γεμάτα αυτοπεποίθηση singles «What Do You Believe In?»«Rush of Blood» και «Pocket», καθώς και με εκπληκτικές, συναισθηματικές μπαλάντες, όπως οι «Put A Little Hurt On Me»«Hope You Felt Loved At The End», αλλά και τα ατμοσφαιρικά, σαγηνευτικά singles όπως τα «Chokehold»«Wreckage» και «Iron» – καθίσταται, λοιπόν, κάτι περισσότερο από εμφανές ότι πρόκειται για την καλύτερη δουλειά του Rag’n’Bone Man μέχρι σήμερα!

Για τον εορτασμό του επερχόμενου album, ο Rag'n'Bone Man πρόκειται να πραγματοποιήσει μια sold-out περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και μια περιοδεία στην ηπειρωτική Ευρώπη, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε και περιοδεία στην Αυστραλία, τον Απρίλιο του 2025. Ξεκινώντας στις 16 Νοεμβρίου του 2024 από το Leeds, το «What Do You Believe In? Tour» υπόσχεται αξέχαστες live εμφανίσεις που οι θαυμαστές περιμένουν γεμάτοι ανυπομονησία!


‘What Do You Believe In?’ (Deluxe) Track-listing
 
1. The Right Way
2. Pocket
3. What Do You Believe In?
4. Iron
5. Hideaway
6. All I Know
7. Rush Of Blood
8. Feeding All These Fires
9. Put A Little Hurt On Me
10.  Chokehold
11.  Wreckage
12.  Hope You Felt Loved At The End
13.  Bleed The Same
14.  Sorry For My Broken Heart
15.  Ghosts
16.  Lovers In A Past Life (Acoustic)
17.  Lovers In A Past Life


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μια συναυλία ορόσημο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο ασφυκτικά γεμάτο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το Σάββατο 12 Οκτώβρη

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στις 16 Οκτωβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού αφιερωμένη στον κορυφαίο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη

Λαμπερή πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη με τον Γιώργο Κακοσαίο στον Βοτανικό

Γιώργος Γιαννιάς - «Μιλάμε για έρωτα» | Νέο τραγούδι & music video

Brussels Airlines