Μια μοναδική βραδιά έζησαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στις 16 Οκτωβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού αφιερωμένη στον κορυφαίο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ
«ΣΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ»

60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ


Μια μοναδική βραδιά έζησαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στις 16 Οκτωβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού αφιερωμένη στον κορυφαίο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη και την 60χρονη επιτυχημένη πορεία του στην ελληνική μουσική και τον ελληνικό λαϊκό μας πολιτισμό.


Το κοινό απόλαυσε ένα μουσικό ταξίδι στις μεγάλες επιτυχίες του με την αρμονική συνύπαρξη δύο διαφορετικών ειδών μουσικής, της Κλασικής με τη Λαϊκή.



Τις ανεπανάληπτες επιτυχίες ερμήνευσαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο δύο από τις πιο αυθεντικές σύγχρονες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιάννης Πλούταρχος. Δύο καλλιτέχνες που με τη δύναμη της φωνής τους καθήλωσαν το κοινό που τους αντάμειβε με συνεχή χειροκροτήματα.



Οι εξαιρετικοί σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο, Μανώλης Καρπάθιος στο κανονάκι και Ταξιάρχης Γεωργούλης στο ούτι, γνήσιοι πρεσβευτές των λαϊκών μας οργάνων, μάγεψαν με τη δεξιοτεχνία τους δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά!




Τον Θανάση Πολυκανδριώτη συνόδευσε η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών υπό την διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη, το Μουσικό Σύνολο Μπουζουκιών «Οι Επόμενοι», η λαϊκή του ορχήστρα, η τραγουδίστρια Σοφία Παπουλάκου και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου. Τη βραδιά παρουσίασε ο ηθοποιός Μιχάλης Αλικάκος.




Στη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους τον Θανάση Πολυκανδριώτη, η οικογένεια του δημιουργού, οι φίλοι, οι μαθητές του αλλά και εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό κόσμο.

Ανάμεσά τους ήταν ο πρέσβης του Κατάρ, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Λιάνης, ο βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαθάς, ο Παύλος Γλύξμπουργκ, ο μουσικοσυνθέτης και παραγωγός Φοίβος, ο Αντύπας με τη σύζυγο του, ο Γιώργος Κακοσαίος και Κατερίνα Κακοσαίου, η Αμαρυλλίς, η Αναστασία, ο Μάρκος Σεφερλής και ο Ηλίας Φιλίππου, o CEO της Spicy MusicΓιώργος Σταμπόλης, ο Γιάννης Γλέζος & η Μαργαρίτα Παναγιωτοπούλου από την Αυτοδιαχείριση, ο Βαγγέλης Παπούλιας ΔΣ Φεστιβάλ Επιδαύρου, και πολλοί άλλοι.






















Φωτογραφίες Έλλη Πουπουλίδου NDP Photo Agency
Γιάννης Φαλκώνης


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μια συναυλία ορόσημο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο ασφυκτικά γεμάτο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το Σάββατο 12 Οκτώβρη

Λαμπερή πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη με τον Γιώργο Κακοσαίο στον Βοτανικό

Γιώργος Γιαννιάς - «Μιλάμε για έρωτα» | Νέο τραγούδι & music video

13 χρόνια Panik: Το video από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων!