Η Τάμτα ανατρέπει τα δεδομένα με το νέο της πρότζεκτ “GAZI”

Η Τάμτα ανατρέπει τα δεδομένα με το νέο της πρότζεκτ “GAZI”

Η Τάμτα καταφέρνει να ξεχωρίζει με την αισθητική της


Μετά από την κυκλοφορία που του 4ο κατά σειρά άλμπουμ της Ταμτα “Identity Crisis” που τάραξε τα νερά την Ελληνικής pop σκηνής και μάλιστα παρουσιάστηκε σε deluxe version, η πρωτοπόρος καλλιτέχνιδα, πάντα πιστή στην καλλιτεχνική της ταυτότητα επιστρέφει με ένα τραγούδι που θα συζητηθεί.

Ο λόγος για το ολοκαίνουριο single της “GAZI” που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company, και αποτελεί μια μουσική δημιουργία των Αναστάσιο Τσόρδα και Dan Kjellberg σε στίχους του πρώτου με τον ody.

Το “GAZI” αποτελεί ένα mid tempo μελωδικό άκουσμα με την ιδιαίτερη φωνή της Τάμτα να πλαισιώνει αρμονικά το καλλιτεχνικό αυτό δημιούργημα, κάνοντας μας να θέλουμε να αφεθούμε στον ρυθμό του.


Παράλληλα, κυκλοφορεί και το video clip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία Θοδωρή Σελέκου, με πλάνα ιδιαίτερης αισθητικής, όπως άλλωστε έχουμε συνηθίσει να μας προσφέρει σε κάθε της release η εκκεντρική καλλιτέχνιδα! Tα γυρίσματα του video clip έλαβαν χώρο στο νυχτερινό club “Smut” όπου την προηγούμενη χρονιά η Τάμτα προσέφερε στο κοινό της ένα φαντασμαγορικό underground μουσικοχορευτικό performance, με όλες τις εμφανίσεις της να γίνονται sold- out, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από το κοινό και τα Μέσα!

Δείτε το ατμοσφαιρικό videoclip του “GAZI”: εδώ

Φέτος, για άλλη μια χρονιά αναμένεται να βρεθεί ξανά στο stage του underground αθηναϊκού club, με τους fans της να ανυπομονούν ήδη! Οι πρώτες ημερομηνίες που για τις οποίες σύντομα θα ξεκινήσει η προπώληση είναι 29 Νοεμβρίου, 20 και 27 Δεκεμβρίου.


Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Τάμτα κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://tamta.lnk.to/GAZI

Φωτογραφίες: Πέτρος Αρώνης


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μια συναυλία ορόσημο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο ασφυκτικά γεμάτο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το Σάββατο 12 Οκτώβρη

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στις 16 Οκτωβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού αφιερωμένη στον κορυφαίο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη

Λαμπερή πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη με τον Γιώργο Κακοσαίο στον Βοτανικό

Γιώργος Γιαννιάς - «Μιλάμε για έρωτα» | Νέο τραγούδι & music video

Brussels Airlines