Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο μαγευτικό Κάστρο της Πάφου για το “Zorba the Greek Ballet”

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο μαγευτικό Κάστρο της Πάφου για το “Zorba the Greek Ballet”

Μουσική, χορός και ελληνική ψυχή σε δύο μοναδικές παραστάσεις στην Κύπρο


Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη ενώνει τη φωνή της με την παγκόσμια γλώσσα του χορού και της μουσικής, σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός που θα μείνει αξέχαστο.

Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2025, το εμβληματικό Paphos Medieval Castle μετατρέπεται σε σκηνή υψηλής αισθητικής, φιλοξενώντας το διεθνώς αναγνωρισμένο “Zorba the Greek Ballet”, σε δύο φαντασμαγορικές παραστάσεις, με τη συμμετοχή 150 χορευτών και τη μοναδική ερμηνεία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη επί σκηνής.

Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, ο χορός, η δύναμη της ελληνικής παράδοσης και η φωνή που έχει σημαδέψει γενιές, συναντιούνται κάτω από τον κυπριακό ουρανό, δημιουργώντας ένα καθηλωτικό υπερθέαμα γεμάτο πάθος, ρυθμό και ψυχή.

Zorba the Greek Ballet , μια παράσταση που δεν είναι απλώς μια αναβίωση του εμβληματικού έργου, αλλά ένας ύμνος στην ελληνική ταυτότητα και την πανανθρώπινη δύναμη του πνεύματος.

Mπορείτε να βρείτε εισιτήρια εδώ


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Τάσος Ιωαννίδης & Φίλιππος Πλακιάς - «Νυχτερινή περιπολία» | Music video

Το νέο άλμπουμ του Pan Pan είναι η απόλυτη πολυαισθητηριακή εμπειρία

Demy - «Μόνο μια νύχτα» | Original Tv Series Soundtrack

ΤΕΜΠΗ Συναυλία Μνήμης | Παρασκευή 11 Οκτωβρίου | Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο

Οι Panik at the Opera στο Half Note Jazz Club τη Τετάρτη 22 Μαρτίου