Η μαγεία των Χριστουγέννων αναβιώνει μέσα από τη φωνή της Μαριάννας Μασάδη!

Η μαγεία των Χριστουγέννων αναβιώνει μέσα από τη φωνή της Μαριάννας Μασάδη!


Η Μαριάννα Μασάδη παρουσιάζει το γιορτινό EP «My Christmas», διαθέσιμο τώρα από την Heaven Music.

Η Μαριάννα Μασάδη, δημιουργεί για εμάς μια ατμόσφαιρα κατάνυξης, ερμηνεύοντας μοναδικά τρεις εμβληματικούς ύμνους: το «Ave Maria», το «Adeste Fideles», και το «Stille Nacht» (Άγια Νύχτα).


Η Ελληνογερμανίδα τραγουδίστρια, που κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να κερδίσει την αγάπη του ελληνικού κοινού, ερμηνεύει τους κλασικούς αυτούς ύμνους στα Λατινικά, στα Ελληνικά και στα Γερμανικά, για να συντροφεύσουν τις οικογενειακές μας στιγμές γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Είναι τα ακούσματα που είχα από παιδί και που έκλειναν μέσα τους όλο το μυστήριο των Θείων νοημάτων. Νιώθω ευτυχής που μπορώ να προσφέρω στη μεγάλη γιορτή της αγάπης, μέσα από τη δική μου μεγάλη αγάπη, το τραγούδι» δηλώνει η Μαριάννα Μασάδη και προσθέτει: «Βρήκα εξαιρετική την ιδέα να ερμηνεύσω τους ύμνους στα Λατινικά που είναι η “γλώσσα” τους, αλλά και στα Γερμανικά και τα Ελληνικά, που είναι οι δικές μου. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, με υγεία και προσωπική ευτυχία!»

Το «Ave Maria» αποτελεί τίτλο που προέρχεται από τις πρώτες δύο λέξεις προσευχής των Καθολικών προς την Παναγία και απαγγέλλεται στη λατινική γλώσσα, το «Adeste Fideles» είναι χριστουγεννιάτικος ύμνος του 17ου / 18ου αιώνα, ενώ το «Stille Nacht» (Άγια Νύχτα) μας μεταφέρει το αυθεντικό κατανυκτικό κλίμα των ημερών. Με την μοναδική, κρυστάλλινη φωνή της και την πλούσια νέα ενορχήστρωση του Νίκου Μερτζάνου η Μαριάννα Μασάδη φέρνει τα αγαπημένα αυτά τραγούδια στο σήμερα.


Δύο από τα παραπάνω τραγούδια έχουν οπτικοποιηθεί με ξεχωριστά music video που έχουν εντυπωσιάσει!

Το «Αve Maria» μεταφέρεται επί της οθόνης με ένα ατμοσφαιρικό music video γυρισμένο on location στις Βαυαρικές Άλπεις. Σε αυτό βλέπουμε την Μαριάννα Μασάδη στην χιονισμένη λίμνη του Tegernsee αλλά και σε κατανυκτική διάθεση στο εκκλησάκι με το όνομα “Ο πόνος και η θλίψη της Παναγίας” δίπλα σε περίτεχνες τοιχογραφίες από τον 16ο αιώνα. 


Το «Αdeste Fideles» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video γυρισμένο στην Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας (ενορία Αγίων Πάντων Μονάχου).


Το νέο ΕP της Μαριάννας Μασάδη - «My Christmas» κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Ακούστε το εδώ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου