Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Ciel Bar

 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ CIEL BAR!

Δευτέρα 25.12  EVITA & The Val Boys
Δευτέρα 1.1.2024 DECHO



Το Ciel Bar (Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 12, Ν. Παραλία) στη Θεσσαλονίκη έχει ετοιμάσει για όλους εμάς τις φετινές γιορτές δυο μοναδικά μουσικά event!


Την Δευτέρα 25.12, ανήμερα τα Χριστούγεννα, υποδέχεται την εξαιρετική ερμηνεύτρια EVITA όπου μαζί με τους The Val Boys θα μας χαρίσουν ένα ξεχωριστό Xmas Night με τραγούδια από την σύγχρονη ελληνική pop διασκευασμένα σε funk και disco ρυθμούς!


Ενώ την Δευτέρα 1/1/2024, την πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς, αναλαμβάνουν την διασκέδαση μας οι DECHO, το αγαπημένο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, που κερδίζει τις εντυπώσεις με τις Live εμφανίσεις του και δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα κορυφαία group της pop / rock σκηνής στην χώρα!

Οι γιορτές φέτος έχουν χρώμα Σιέλ στο Ciel Bar στο πιο Hot Place to Be στην Νέα Παράλια Θεσσαλονίκης, με δυο συναρπαστικά live από την EVITA & The Val Boys την Δευτέρα 25.12 και τους DECHO την Δευτέρα 1.1.2024.

Ho Ho See You There…

Έναρξη 22.00 | RSV: 2310 888000
Τιμή Εισόδου Με Ποτό: 15€
Ciel Bar: Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 12, Ν. Παραλία Θεσσαλονίκης


Λίγα λόγια για την EVITA & The Val Boys

Την EVITA την γνωρίσαμε μέσα από το περσινό The Voice of Greece όπου κέρδισε τις εντυπώσεις φτάνοντας μέχρι και τον τελικό με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Η μουσική παρέα της EVITA μετράει ήδη πάρα πολλές ζωντανές εμφανίσεις, σταθερά live και tour σε όλη την Ελλάδα! Στις μουσικές της επιλογές θα ακούσετε κυρίως ελληνική pop με στοιχεία funk και disco. Ένα πλήρες ανεβαστικό πρόγραμμα με όλα τα συστατικά για ένα μοναδικό live party!


Λίγα λόγια για τους DECHO

Οι DECHO χαρακτηρίζονται ως ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της χώρας στην pop-rock σκηνή, κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, ενώ έχουν να επιδείξουν εξαιρετικές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι: Νίκος Πορτοκάλογλου, Νίκος Βέρτης, Στέλιος Ρόκκος, Δέσποινα Βανδή, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα, Μπλε, αλλά και η Samantha Fox (στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας στην Ελλάδα).Με το τραγούδι τους “Η Ίδια Ζάλη” αποτέλεσαν μία από τις τελικές επιλογές για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2018, ενώ έχουν "ντύσει" μουσικά τις διαφημιστικές καμπάνιες των "MLS" και "EPSA". Πρόσφατα, τους είδαμε και στο τηλεοπτικό Show X Factor, όπου συμμετείχαν ως την τελική φάση των Live χαρίζοντας πολύ όμορφες και ιδιαίτερες μουσικές στιγμές. Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι η ικανότητα να ξεσηκώνουν το κοινό όπου εμφανίζονται, ερμηνεύοντας με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο ελληνικές, αλλά και διεθνείς επιτυχίες, συνθέτοντας ένα εκρηκτικό Playlist προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του κοινού τους.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία