Στέλιος Κουκέλης Feat. Κωστής Σαββιδάκης - Εικόνες του χθές | Νέο digital single

Στέλιος Κουκέλης Feat. Κωστής Σαββιδάκης - Εικόνες του χθές


Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Στέλιος Κουκέλης μας παρουσιάζει το νέο του αντιπολεμικό τραγούδι με τίτλο "Εικόνες του χθες".... Μαζί του στην ερμηνεία, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, που με την απαγγελία των στίχων του Στέλιου, δίνει τη δική του διάσταση στο τραγούδι.


Στέλιος Κουκέλης Feat. Κωστής Σαββιδάκης - Εικόνες του χθές | Νέο Digital Single


Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Στέλιος Κουκέλης μας παρουσιάζει το νέο του αντιπολεμικό τραγούδι "Εικόνες του χθες". Ως προπομπός της επερχόμενης δισκογραφικής του δουλειάς, έρχεται να μας θυμίσει το Βελιγράδι (1999) και τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας (η εποχή που γράφτηκε το τραγούδι) αλλά και τα δραματικά γεγονότα που έζησε και ζει η ανθρωπότητα κάτω από το μαύρο πέπλο του πολέμου, αγγίζοντας τις πιο ευαίσθητες χορδές της ύπαρξης μας και μεταφέροντας το μήνυμα της ειρήνης των λαών καθώς επίσης την ανάγκη των ανθρώπων για αγάπη, αποδοχή και αλληλεγγύη.

Μαζί του στην ερμηνεία, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, που με την απαγγελία των στίχων του Στέλιου, δίνει τη δική του διάσταση στο τραγούδι. Μια συνεργασία των δύο καλλιτεχνών που έρχεται να δώσει μηνύματα ευαισθησίας, προβληματισμού και δυναμισμού για το παρόν και το μέλλον.

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο από τον Στέλιο στη μνήμη της μητέρας του Βασιλικής που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που το άκουσε.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου