SUB SESSIONS - The Classic Collection

SUB SESSIONS - The Classic Collection


Η σειρά συλλογών SUB SESSIONS αισίως συμπληρώνει 7 χρόνια ζωής, με 5 επιτυχημένες εκδόσεις και η Upfilter Records το γιορτάζει ολοκληρώνοντας αυτό το όμορφο ηλεκτρονικό μουσικό ταξίδι της συλλογής με την κυκλοφορία του “The Classic Collection”!

Σκοπός αυτή της όμορφης περιήγησης μας στο παρελθόν είναι να θυμίσουμε στους ακροατές, αλλά και να τιμήσουμε όλους αυτούς τους μουσικούς παραγωγούς της ηλεκτρονικής σκηνής που μας χάρισαν τις τόσο όμορφες συνθέσεις τους! Στο “The Classic Collection” θα συναντήσουμε μερικά από τα πιο αγαπημένα tracks όλων των συλλογών συν 3 booklet remixes από αυτά!

Η κύρια ιδέα πάντα πίσω από τα compilations SUB SESSIONS είναι να συλλέξουμε και να δέσουμε αρμονικά διαφορετικά μουσικά είδη κάτω από την ομπρέλα της σύγχρονης electronica. Ακόμα παραπέρα με την πολύτιμη βοήθεια καταξιωμένων δημιουργών, να αναδείξουμε μερικούς νέους και ταλαντούχους Έλληνες παραγωγούς!

Με την κυκλοφορία του SUB SESSIONS “The Classic Collection” ολοκληρώνεται μια πολύ όμορφη μουσική περιπέτεια για εμάς, ένα ταξίδι με πολλές ακροάσεις, πάντα ενδιαφέρουσες συναντήσεις, αναζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων με μουσικούς που εκτιμάμε και αγαπάμε τις μουσικές τους. Ελπίζουμε να αφήσαμε ένα μικρό ενδιαφέρον μουσικό αποτύπωμα στον τεράστιο και πολύ όμορφο μουσικό κόσμο της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής!


Buy/Stream here:


Tracklist

Nosak - Idyllic

TWIINS - Too Far Gone

Theodore Ali - Pavon (Original Mix)

Themis Georgoudis - Show Me Your Love

Kiki Botonaki - Intimate Heights (Christos Fourkis Ritual Afro Mix)

Christo Z & Jalil B feat. Andrew Leader - Come with Me

George Toro - Prophecy

Highjacks - Accra

Dry Wet - Functional Dependencies

Dreamachinery - Maurice X Song (Echonomist Remix)

Y.NOT - I Don't Know (Stefan Biniak Remix)

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο 
facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου