Πάμε σινεμά.. 3 Ευρωπαϊκά βραβεία για την ΄"Γη της Επαγγελίας" | Βραβείο καλύτερης ταινίας Animation για τη ταινία "Robot Dreams"

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2023

«H ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ »

BΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΣ ΜΙΚΕΛΣΕΝ4

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ

«ROBOT DREAMS»

BΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ANIMATION ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ


Η Weirdwave με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως στο πλαίσιο της απονομής των Ευρωπαϊκών Κινηματογραφικών Βραβείων 2023, ο Μαντς Μίκελσεν απέσπασε το Βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στη Γη της Επαγγελίας του Νικολάϊ Αρσέλ. Η ταινία απέσπασε ακόμα τα βραβεία Καλύτερης Φωτογραφίας και Καλύτερου Σχεδιασμού Κοστουμιών.

Ταυτόχρονα, μια ακόμα σημαντική διάκριση στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου κέρδισε η ταινία Robot Dreams του Πάμπλο Μπέργκερ: το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Animation Μεγάλου Μήκους.


Το Robot Dreams θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιανουαρίου από τη Weirdwave.

Δείτε το τρέϊλερ:

Η Γη της Επαγγελίας συνεχίζει να προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Ο Μαντς Μίκελσεν έλαμψε στην ταινία του ελληνικής καταγωγής Νικολάι Αρσέλ που προβλήθηκε τις πρώτες μέρες του επετειακού Φεστιβάλ της Βενετίας, κλέβοντας τις εντυπώσεις και προσελκύοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Η ταινία αποτελεί την επίσημη πρόταση της Δανίας για τα όσκαρ 2024, ενώ προβλήθηκε και στα Φεστιβάλ του Τορόντο και του Σαν Σεμπαστιάν.

Βίαιη, αγωνιώδης και καθηλωτική, η Γη της Επαγγελίας μας ταξιδεύει στην Δανία του 18ου αιώνα μέσα από πραγματικά γεγονότα, ενώ χρωστά πολλά στη σαρωτική παρουσία του πρωταγωνιστή της που προσδίδει στην ιστορία την παλιομοδίτικη αύρα των σταρ αλλοτινών εποχών.

Ένα φιλμ για τις κοινωνικές τάξεις, τον ρατσισμό, την σεξουαλική κακοποίηση, την εργασιακή εκμετάλλευση και τις οικογένειες των εκλεκτών…

Δείτε το τρέϊλερ:

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου