Ο Πάνος Κιάμος σε περιοδεία στην Αυστραλία τα σχέδιά του για έναν συναρπαστικό μουσικό χειμώνα

Ο Πάνος Κιάμος σε περιοδεία στην Αυστραλία
τα σχέδιά του για έναν συναρπαστικό μουσικό χειμώνα

Ο Πάνος Κιάμος, ο καταξιωμένος λαϊκός τραγουδιστής με τις τεράστιες επιτυχίες, μετά και τις πολυεπιτυχημένες εμφανίσεις του στις «Notes» στην Κύπρο, ετοιμάζεται να συναντήσει τους Έλληνες της ομογένειας στην Αυστραλία, σε τέσσερις μοναδικές sold out εμφανίσεις.

Ο απόλυτα επιτυχημένος Πάνος Κιάμος, που φέτος κυκλοφόρησε τα νέα του hits «Δύση και Ανατολή» και «Παράτα Με» από την Panik Records, υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, χορό και διασκέδαση όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Η περιοδεία θα περάσει από τη Μελβούρνη, το Σίδνεϊ, την Αδελαΐδα και το Ντάργουιν.
Συμμετέχει ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

 

Μετά την επιστροφή του από την Αυστραλία, ο καθηλωτικός τραγουδιστής ετοιμάζεται για έναν μαγικό χειμώνα, με εμφανίσεις στην «Πύλη Αξιού» με την Πάολα και νέα δισκογραφικά projects που αναμένεται να συζητηθούν πολύ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Δημήτρης Αρναούτης - "Aπλά γνωστοί" | Νέο album

O 4ος Ραδιομαραθώνιος του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 από το «Mappes Show», ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία!

Πάμε θέατρο.. "Γιαγιά Σμύρνη" στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Πρόβα

Πάμε θέατρο.. “Ο Κύκλος με την κιμωλία” του Μπρεχτ σε σκηνοθεσία Κώστα Νταλιάνη, με δωδεκαμελή θίασο, που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Μοντέρνοι Καιροί από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου