Το ταξίδι του Eros Ramazzotti ξεκινάει σήμερα με το “DOVE C'É MUSICA”

 ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ALBUM ΤΟΥ EROS RAMAZZOTTI, ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ "EROS21" ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ "DOVE C’E’ MUSICA" 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

Από την Panik Records και την Sony Music με την υποστήριξη του Easy 97.2

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ BEST SELLING ALBUMS ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 

 
Αυτή η κυκλοφορία είναι ορόσημο στην ιστορία της ιταλικής και διεθνούς μουσικής. Η Sony Music ανακοινώνει το remaster τόσο του βινυλίου όσο και των ψηφιακών κυκλοφοριών των άλμπουμ που σηματοδότησαν την καλλιτεχνική πορεία του Eros Ramazzotti. Το μακρύ ταξίδι του αποτελείται από πολλά διαφορετικά στάδια που θα γιορταστούν τους επόμενους μήνες, συνοδευόμενα από αποκλειστικά videos και νέο περιεχόμενο.
 
Το “EROS21” θα είναι ένας έντονος διάλογος μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος για τον Eros Ramazzotti, ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ταξίδι που ξεκινά σήμερα με την επανακυκλοφορία ενός από τους πιο εμβληματικούς δίσκους στην ιστορία της ιταλικής μουσικής παγκοσμίως και σημαντικό κομμάτι στη δισκογραφία του Eros Ramazzotti - “DOVE C'É MUSICA”.
 
Ακριβώς 25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το “DOVE C'É MUSICA”, το έβδομο άλμπουμ του καλλιτέχνη, θα κυκλοφορήσει ως διπλό μπλέ βινύλιο. Αυτή η μορφή θα βγει στις 16 Ιουλίου και σίγουρα θα γίνει συλλεκτικό. Η αναδιαμορφωμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη την ίδια ημέρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, προσφέροντας μια απίστευτη εμπειρία ακρόασης για εκατομμύρια θαυμαστές που γνωρίζουν και εκτιμούν τον Eros σε όλο τον κόσμο.
 
Το “DOVE C'É MUSICA” είναι το κοσμημα στη δισκογραφία του Ramazzotti, έχοντας φτάσει στο #1 στα ιταλικά charts για 16 συνεχόμενες εβδομάδες. Έχει πουλήσει 1.500.000 αντίτυπα μόνο στην Ιταλία και περισσότερα από 9 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει βρεθεί στη κορυφή των charts σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.
 
Το “DOVE C'É MUSICA” θεωρείται σύμβολο της καλλιτεχνικής ωριμότητας του Eros Ramazzotti, όπου για πρώτη φορά έπαιξε τον τριπλό ρόλο: τραγουδιστή, τραγουδοποιού και παραγωγού της δικής του μουσικής: Μας πήρε σε ένα υπέροχο ταξίδι με τα 12 tracks που τονίζουν τη δική του ικανότητα ως καλλιτέχνη που ενθουσιάζει ολόκληρες γενιές.
 
Από το πρώτο τραγούδι του τίτλου μέχρι το παγκόσμιο hit “Più bella cosa”, το οποίο κέρδισε στα βραβεία MTV Europe Gold 1997 και έγινε το τραγούδι αγάπης για εκατομμύρια ζευγάρια σε όλο τον κόσμο, από τo “Stella gemella” έως το εξαιρετικά δημοφιλές και ευαίσθητο “L'Aurora” (αφιερωμένο στην νεογέννητη κόρη του), το “DOVE C'É MUSICA” παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά άλμπουμ της ιστορίας της μουσικής. Αυτό το album ανέτρεψε τους κανόνες της μουσικής της Ιταλίας, απολαμβάνοντας απίστευτη παγκόσμια επιτυχία και έχοντας γίνει τριπλά διαμαντένιο στην Ιταλία, διπλή πλατίνα στις ΗΠΑ, πλατινένιο στην Αργεντινή και χρυσό στη Βραζιλία.
 
Το “DOVE C'É MUSICA - 25th Anniversary Edition” θα κυκλοφορήσει σε μπλε διπλό βινύλιο 180g (συμπεριλαμβανομένης μιας αποκλειστικής αφίσας από την περιοδεία του 1996) και επίσης ψηφιακά, σε ιταλικές και ισπανικές εκδόσεις. Διαθέσιμο από την Panik Records και την Sony Music με την υποστήριξη του Easy 97.2.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία