Monsieur Minimal Easteria Live Band στα Τουρκοβούνια αποκλειστικά στο Erflix

Μonsieur Minimal

Easteria Live Band 
 by Ertflix



Λίγο πριν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 25 Ιουνίου στην Ταρατσα του Gazarte, δείτε αποκλειστικά στο Ertflix και την νέα μουσική σειρά “Sing The Spot” την πρώτη ζωντανή παρουσίαση ολόκληρου του νέου άλμπουμ του Monsieur Minimal, Easteria,  που γυρίστηκε στην εντυπωσιακή τοποθεσια του παλιού λατομείου στα Τουρκοβούνια.

Μonsieur Minimal Easteria Live Band
Monsieur Minimal : Φωνητικά, κιθάρα, Keys & Samples
Βελισσάριος Πρασσάς : Μπάσο
Βαγγέλης Κατσαρέλης : Τρομπέτα, Φωνητικά
Βαγγέλης Ασλανίδης : Τύμπανα
Μέμος Πιλαφτσης : Κιθάρα

#MonsieurMinimal #Easteriaband #Ertflix #Singthespot #Tourkovounia

 Μonsieur Minimal 
Easteria Live Band
στο Gazarte
Παρασκευή 25 Ιουνίου




Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, Easteria, ο Monsieur Minimal έρχεται την Παρασκευή 25 Ιουνίου για ένα και μοναδικό απελευθερωτικό live, στην ταράτσα του Gazarte, μαζι με τους αισθησιακούς ρυθμούς των νέων του τραγουδιών αλλά και παλαιότερων αγαπημένων επιτυχιών του, σε νέες και ιδιαίτερες εκτελέσεις!

Με την vintage pop πάντα να βρίσκεται στο κέντρο του κάδρου, ο μονίμως επίκαιρος Monsieur Minimal είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που έχει καταφέρει σε κάθε του νέο δίσκο να αφουγκράζεται τις τάσεις της εποχής χωρίς να φοβάται να πειραματιστεί σε νέα μονοπάτια… και με κάποιο μαγικό τρόπο να το κάνει πάντα με επιτυχία!

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου ο Monsieur Minimal θα μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν. Ένα σύμπαν γεμάτο Love Stories, Πάστα Φλώρες, Easterιες, Στιγμές, Αγκαλιές και όλες τις αγαπημένες επιτυχίες που μας βάζουν για τα καλά σε ένα ανάλαφρο και καλοκαιρινό κλίμα!

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ



Monsieur Minimal κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ με τον περιπαικτικό τίτλο Easteria (ένα λογοπαίγνιο που προκύπτει από τις λέξεις East + Hysteria).


Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο, κιθαριστικό άλμπουμ πιστό στον vintage ήχο των 70s αλλά και με την προσθήκη νέων επιρροών όπως αυτών της soul, της blues και της μεταμοντέρνας ψυχεδέλειας πάντα μέσα από το ξεχωριστό φίλτρο της καλαίσθητης POP που χαρακτηρίζει τον Monsieur Minimal όλα αυτά τα χρόνια και τον κατατάσσει πλέον ως one οf a kind pop aesthete για την Ελληνική ανεξάρτητη μουσική σκηνή.


To Easteria album του Monsieur Minimal κυκλοφορεί σε Βινύλιο, Cd και ψηφιακά, από την Mo.Mi.Records σε διανομή RockRolla


 Ακούστε το Easteria Album  στο Spotify, στο Apple Music.
Κατεβάστε το στο
 iTunes και στο Bandcapm


Δείτε τα singles που προηγήθηκαν 


Μετά την κυκλοφορία του single  του "Tonight " ο Μonsieur Minimal, μας παρουσιάζει και το βίντεο που συνοδεύει το νέο του τραγούδι.

Πρόκειται για μια “ταινία μικρού μήκους” μέσα από την οποία ξετυλίγεται μια περίεργη και ρομαντική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Monsieur Minimal και την Rosey Blue σε ένα ερημικό (Western look) τοπίο ανάμεσα σε μάγους, τσιγγάνες, σειρήνες και σερήφιδες. 

Ένα υπέροχο βίντεο και μια υπερπαραγωγή που υπογράφει ο Δημήτρης Συλβλέστρος.

Με αυτό τον τρόπο ο Μonsieur Minimal, μας προϊδεάζει για τον vintage ήχο και την ασιθητική  που θα επικρατήσει στο νέο του άλμπουμ, με τον αινιγματικό τίτλο Easteria, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3/11/2020, σε Βινύλιο, CD, από την Mo.Mi.Records.

 Ακούστε το Tonight στο 
Spotify, στο Apple Music.
Κατεβάστε το στο
 iTunes και το Bandcapm



Το Easteria (single) ειναι ένα ορχηστρικό, μεσογειακό κομμάτι επηρεασμένο από τους ήχους της ανατολής και της fusion σκηνής των 70s. Με έντονη την παρουσία των αναλογικών synthesizers αλλα και των χαρακτηριστικών πλέον κιθαριστικών μελωδιών του, o Monsieur Minimal με το Easteria, αφήνει τον ακροατή ελέυθερο να ταξιδέψει χωρίς όρια στους καλοκαιρινους ρυθμούς του.

 Ακούστε το Easteria στο YoutubeSpotify, στο Apple Music.
Κατεβάστε το στο iTunes και το 
Bandcamp



Συνεχίζοντας στο vintage ηχόχρωμα των 70's και προσθέτοντας νέα στοιχεία όπως αυτά της soul, ο Monsieur Minimal με το Release Me, δημιουργεί ένα αισθησιακά ψυχεδελικό vintage  μουσικό αποτέλεσμα πάντα μέσα από το φίλτρο της καλαίσθητης POP που τον χαρακτηρίζει και τον κατατάσσει πλέον ως one οf kind pop aesthete στην Ελληνική Ανεξάρτητη Μουσική σκηνή.
Το Release Me, μας μιλάει για την απελευθέρωση και το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ο εαυτός μας, απολαμβάνοντας δίχως ταμπού, αλλά με σεβασμό στον συνάθρωπο, τα πάθη και τις χαρές της "μικρής" μας ζωής, με πρώτη και σημαντικότερη αυτή του έρωτα.
Ίσως έτσι θα μπορέσουμε, όχι μόνο να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε, αλλά και να κάνουμε τον κόσμο μας όσο το δυνατόν καλύτερο.
 Ακούστε το Release Me στο 
Spotify, στο Apple Music.
Κατεβάστε το στο
 iTunes και το Bandcapm

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου