Η Latto σπάει ρεκόρ 12 χρόνων με την επιτυχία του “Big Energy”

Η LATTO ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΠΡΩΤΗ RAPPER
ΠΟΥ ΕΧΕΙ #1 ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΑ POP,
RHYTHM ΚΑΙ URBAN RADIO CHARTS
ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ SINGLE "BIG ENERGY"
ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ #1 ΤΟΥ TOP 40 RADIO CHART
ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ


Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ !

ΤΟ ΝΕΟ ALBUM "777" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΩΡΑ !


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ "BIG ENERGY" ΕΔΩ.


“At only 23, Latto proves to be one of the top lyrics in the game, male or female.” – THE SOURCE
 
“The Clayton County rep proves she's a superstar in the making…” - VIBE

“…Latto is a formidable force…” – PITCHFORK
 
The success of Latto’s top 20 single ‘Big Energy’ underlined the arrival of a fierce, unflappable new presence in popular hip-hop, and new album 777 argues that such a presence is ready for the A-list.” – BILLBOARD 
 


Η “Queen Of Da Souf” rapper Latto γράφει ιστορία με τη τεράστια επιτυχία του single “Big Energy.” 

Το track έφτασε στο #1 του Top 40 Radio αυτή τη βδομάδα και έτσι η Latto έγινε η πρώτη rapper που έχει καταφέρει ποτέ να έχει #1 επιτυχία στα Pop, Rhythm και Urban Radio charts με το ίδιο single. Επίσης έγινε και η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που κατάφερε κάτι τέτοιο τα τελευταία 12 χρόνια, μπαίνοντας στην elite των καλλιτεχνών όπως Rihanna (“Rude Boy”), Alicia Keys (“NoOne”), Beyoncé (“Irreplaceable”), Mary J. Blige (“Be Without You”) και Mariah Carey (“We Belong Together”), όπου είναι οι μόνες που το έχουν πετύχει ως τώρα. 

Το “Big Energy” είναι διαθέσιμο από την Panik Records/Sony Music. Το τραγούδι περιέχει sample απο το “Genius of Love” των Tom-Tom Club και περιλαμβάνεται στο νέο album “777” της Latto
Ακούστε το remix με τη Mariah Carey και τον DJ Khaled εδώ

Επιπλέον, το “Big Energy” έχει γίνει πλατινένιο, έχοντας φτάσει μέχρι το #3 του Billboard Hot 100 chart και στο #1 στα Billboard’s Hot Rap Songs και Hot R&B/Rap Songs charts, με το αποθεωτικό remix μαζί με τη Mariah Carey και τον DJ Khaled να το απογειώνουν ακόμη πιο πολύ. 

Το πρόσφατο project της Latto με τίτλο “777”, κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου και εκτοξεύθηκε απευθείας στο #15 του Billboard Hot 200 chart και το #6 στο Billboard Top Rap Albums chart.

Συνεχίζοντας όλη αυτή τη δυναμική πορεία, η Latto έκανε μια μοναδική εμφάνιση των tracks “Sunshine” και “Big Energy” στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Τα τελευταία 2 χρόνια, η Latto έχει γίνει από τις τραγουδίστριες που αγαπάς….να μισείς. Στις αρχές του 2021, η Αμερικανίδα κυκλοφόρησε το “The Biggest, το οποίο αποτελεί τη πρώτη της κυκλοφορία μετά την αλλαγή ονόματος την και τη νέα φάση στη καριέρα της. 

Όταν όμως ήρθε η κυκλοφορία του επόμενου single “Big Energy” το Σεπτέμβριο του 2021, η Latto έγινε ατρόμητη. Τον Νοέμβριο του 2021, η Latto έκανε το ντεμπούτο της στη βραδινή τηλεόραση στο Late Night With Seth Meyers όπου και τραγούδησε το “Big Energy”

Η πορεία της Latto αυτή τη στιγμή είναι μονάχα ανοδική . Η ίδια ήταν υποψήφια στις κατηγορίες “Best New Artist” και “Best Female Hip-Hop Artist” στα βραβεία BETAwards 2021, ενώ ακολούθησαν εμφανίσεις στα βραβεία BET Hip Hop Awards 2021 και MTV VideoMusic Awards 2021 (VMAs)

Έκανε ένα medley των “Big Energy” και “Soufside” στα βραβεία BET Hip Hop Awards ενώ στα VMA’s είχε δώσει μια πρώτη γεύση του “Big Energy” πριν τη κυκλοφορία του, ενώ παράλληλα τραγούδησε τα πλατινένια singles “Bitch From Da Souf” και “Muwop” στη σκηνή του Extended Play Stage. Παράλληλα με την εμφάνιση της στα VMAs, πήρε και τη πρώτη της υποψηφιότητα στη κατηγορία “MTV Push Performance of the Year” για το “Sex Lies.” Ακόμη, ήταν υποψήφια για 2 Soul Train Awards το 2021 και 1 NAACP Image Award το 2022 για το “Go Crazy (Remix)” του Chris Brown μαζί με τους Young Thug, Lil Durk και Future. Πρόσφατα, κέρδισε μια υποψηφιότητα στη κατηγορία “Top Rap Female Artist” στα φετινά βραβεία Billboard Music Awards.

Από εμφανίσεις της στους LA Leakers και Funk Flex , στα viral freestyles και τη συμμετοχής της σε soundtracks ταινιών όπως Bruised και F9: Original Motion Picture Soundtrack και φυσικά τις εκρηκτικές της εμφανίσεις σε festivals – η πορεία της Latto προς τη κορυφή είναι μοναδική. 

Έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 880 εκατομμύρια streams σε όλες τις πλατφόρμες σε όλο τον κόσμο και έχοντας έτσι εξασφαλίσει την επιτυχία της, το σίγουρο είναι πως η Latto θα γίνει μια παγκόσμια superstar.

777 Tracklist:

1. 777 Pt.1
2. 777 Pt.2
3. Wheelie feat. 21 Savage
4. Big Energy
5. Sunshine feat. Lil Wayne & Childish Gambino
6. Like A Thug feat. Lil Durk
7. It's Givin
8. Stepper feat. Nardo Wick
9. Trust No Bitch
10. Bussdown feat. Kodak Black
11. Soufside
12. Sleep Sleep
13. Real One
14. Big Energy [Remix] (Mariah Carey, DJ Khaled) 

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ALBUM "777" ΕΔΩ.


Η πρώτη headline περιοδεία της Latto έχει ξεκινήσει από τις 19/3 στη Santa Cruz, California και θαπεριλαμβάνει στάσεις σε Los Angeles, Chicago, New York, Boston και Atlanta όπου θα ρίξει αυλαία στις 23/4.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου