Ο Νίκος Ζωιδάκης στο Streaming Living Concert της Heaven Music την Κυριακή του Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα, γιορτάσαμε παρέα με τον Νίκο Ζωιδάκη και τη μουσική του συνοδεία, στο Streaming Living Concert της Heaven Music!

Ο καταξιωμένος δημιουργός έδωσε το κάτι παραπάνω στη μέρα μας, αφού μας ανέβασε τη διάθεση με τις μεγάλες παραδοσιακές κρητικές επιτυχίες που ερμήνευσε, δίνοντάς τους τον δικό του χαρακτήρα μέσα από τις μαντινάδες του, ενώ ταυτόχρονα ερμήνευσε και δικά του τραγούδια, με την κρητική λύρα να κλέβει την παράσταση και να ζωντανεύει τον ρυθμό!

Η βραδιά ξεκίνησε με το καινούριο του κομμάτι με τίτλο «Τα Πάνω Κάτω», ενώ χορέψαμε και γιορτάσαμε μαζί του τραγουδώντας και άλλα αγαπημένα μας τραγούδια όπως τα «Να Σ’αγαπώ Ήντα ‘Θελα» και «Τούτο Το Μήνα».

Η Κυριακή του Πάσχα απογειώθηκε με τις κρητικές μαντινάδες του γνωστού καλλιτέχνη, και η ζεστή του διάθεση σε συνδυασμό με τις ζωντανές του μελωδίες μας έκαναν να περάσουμε ακόμη πιο ευχάριστα την γιορτινή αυτή ημέρα!


Βρείτε το εδώ: https://lnk.to/NikosZoidakisSLC

Δείτε το στο YouTube εδώ!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου