Ο Kadebostany επιστρέφει με υο ολοκαίνουριο “Another Sunrise” σε μια συνεργασία με τον Fang The Great

Ο KADEBOSTANY ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ
ΣΕ "ANOTHER SUNRISE"
ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ "ANOTHER SUNRISE" ΕΔΩ


Ο Kadebostany επιστρέφει με το φανταχτερό “Another Sunrise”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records

Στο νέο αυτό single, ο αρχιτέκτονας της future pop μουσικής, Guillaume de Kadebostany, μας σερβίρει μία ακόμη μοναδική παραγωγή μαζί ιδιαίτερα φωνητικά του Παρισιάνου, Fang The Great και τις ανατριχιαστικές Ουκρανικές ψαλμωδίες. Ένα κουλτουριάρικο τραγούδι που μετατράπηκε σε pop anthem, προκαλώντας αίσθηση μεγαλείου, ελπίδας και ελευθερίας. 

Δείτε το επίσημο video εδώ.

Το “Another Sunrise” ακούστηκε πρώτη φορά τον Ιούνιο στο iconic Brandenburg Gate του Βερολίνου, μπροστά σε 20 χιλιάδες κόσμο, στο event που έγινε για συμπαράσταση στην Ουκρανία. Μια επική εμφάνιση που τράβηξε όλα τα βλέμματα, με τα videos που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο να έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από ένα μήνα, ενώ παράλληλα το τραγούδι βρίσκεται ήδη στις τάσεις του Shazam.

Το “Another Sunrise” αρχικά ηχογραφήθηκε μεταξύ Κιέβου και Παρισιού το 2020. Στο τραγούδι συμμετέχει ο Fang The Great, καθώς και οι Ουκρανές τραγουδίστριες Daryna Salii, Iryna Sizyk και Vasylyna Tkachuk.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία