Ο Νίκος Βέρτης διασκέδασε στον Βασίλη Δήμα στη Μύκονο

Ο Νίκος Βέρτης μετά από την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή του στη Μύκονο στην παραλία του Ορνού΄, επισκέφτηκε - σε μια από τις σπάνιες εξόδους του- τον φίλο και συνάδελφό του Βασίλη Δήμα για να διασκεδάσει με την παρέα του.


Ο Βασίλης Δήμας εμφανίζεται στο 47 live art της Μυκόνου τους τελευταίους δύο μήνες, όπου έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις του είναι sold out.


Ο Βασίλης Δήμας διανύει μια πολύ δημιουργική περίοδο κυκλοφορώντας μεγάλες επιτυχίες για συναδέλφους του, όπως τα τελευταία τραγούδια του Νίκου Μακρόπουλου, του Βασίλη Καρά κ.α.

Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του με τίτλο "Δεν θα ξανασχοληθώ" όπου μέσα σε λίγες εβδομάδες ξεπέρασε τις 560.000 προβολές στο youtube.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χρήστος Τσιλόπουλος: Συνεργασία - έκπληξη με Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου

Χάρης Γεωργίου - «Τα κατάφερες» | Νέο τραγούδι

Domenica - Ερωτική νύχτα | Νέο album

Χρήστος Κάλλοου: Παρουσίασε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μαριονέτα»

Η Κασέτα του Μελωδία για τον Μίκη Θεοδωράκη | Μες στους ανθισμένους κήπους | Νατάσσα Μποφίλιου | Για 4 μόνο παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!