Γιώργος Καρράς, Παιδί Τραύμα, Echo Tides, The Big Nose Attack και Kill Emil στην United We Fly

Γιώργος Καρράς, Παιδί Τραύμα, Echo Tides,

The Big Nose Attack και Kill Emil

στην United We Fly


Ο Γιώργος Καρράς στη United We Fly!

Ο Γιώργος Καρράς, γνωστός ως ιδρυτικό μέλος, μπασίστας και βασικός συνθέτης στις ΤΡΥΠΕΣ (μαζί με τον Γιάννη Αγγελάκα), μπαίνει στην οικογένεια της United We Fly και επιστρέφει στην ελληνική μουσική σκηνή με το νέο του album, ακριβώς 30 χρόνια μετά το «Υπέροχο Τίποτα»!


Το Παιδί Τραύμα στη United We Fly!
Το Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Η πραγματική του ταυτότητα παραμένει μυστική.
Η συνεργασία του με τη United We Fly πάλι, δε θα παραμείνει μυστική, καθώς φέρνει πολλές χορευτικές κινήσεις και το νέο του album την ερχόμενη άνοιξη!




Τα Echo Tides στη United We Fly!
Ο Παναγιώτης Πανταζής (γνωστός ως Pan Pan) παίζει synthesizers, τραγουδάει, αναλαμβάνει την παραγωγή και τους στίχους, ενώ μαζί με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο (μπάσο, synthesizers) γράφουν τη μουσική. Μαζί με την Καλλιόπη Μητροπούλου (φωνή) και τον Γιώργο Λυγουριώτη (drums), αποτελούν τα Echo Tides, όπως τους αρέσει να αποκαλούνται.

Η συνεργασία τους με την United We Fly φέρνει την κυκλοφορία του τρίτου - και πρώτου ελληνόφωνου - album τους, καθώς και πολλές συναυλίες!





Οι The Big Nose Attack στη United We Fly!
Μετά από 10 χρόνια μουσικής περιπλάνησης σε όλη την Ευρώπη, παίζοντας σε υπόγεια στέκια και συναντώντας νέο κόσμο, οι The Big Nose Attack συνεχίζουν με το ίδιο πάθος για τη μουσική και το ίδιο ρητό «Δεν μπορούμε να σταματήσουμε, δεν θα σταματήσουμε!»

Η συνεργασία τους με την United We Fly, φέρνει την επανακυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου album τους, σε μια limited πολυτελή έκδοση κόκκινου βινυλίου, εορτάζοντας παράλληλα την (δω)δεκαετή επέτειο από την πρώτη του έκδοση. 
 





Ο Kill Emil και η Danai Nielsen σε μία απρόσμενη συνάντηση!
Ο beatmaker & hip hop παραγωγός Kill Emil και η dream pop singer & performer Danai Nielsen (ένα χρόνο μετά τo Who Are They LP της στην United We Fly) αποφάσισαν να συνεργαστούν μεταφέροντας την ξεχωριστή ενέργεια και τον ενθουσιασμό που τους κατέκλυσε από την πρώτη κιόλας στιγμή της συνάντησής τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας!

Η συνεργασία τους με την United We Fly φέρνει την κυκλοφορία ενός limited edition EP καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Νατάσα Θεοδωρίδου - «H ερωτική Νατάσα 2» | Νέο άλμπουμ

Έλενα Παπαρίζου: H "number one" της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος