NEA σειρά PODCAST από το SOUNDIS.GR για τους απανταχού φίλους του αθλητισμού: Μπάλα στο γιαλό, με τον Σπύρο Γιαννόπουλο

Ανοίγουμε πανιά και σαλπάρουμε στον ωκεανό της εγχώριας και της παγκόσμιας αθλητικής επικαιρότητας. Μια συναρπαστική περιπλάνηση από τις ρηχές θάλασσες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, μέχρι στα πιο αχαρτογράφητα νερά του τένις, του στίβου ή και της Formula 1. Ενα podcast φτιαγμένο για όσους λατρεύουν να ακούν όμορφες ιστορίες.


Ο αθλητικογράφος Σπύρος Γιαννόπουλοςμε χρόνια εμπειρία σε διεθνή και εγχώρια αθλητικά μέσα θα γίνει ο καπετάνιος μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι στον κόσμο του αθλητισμού.

 

Στο πρώτο επεισόδιο «ΚΑΤΑΡ 2022» ακούμε για τους οκτώ ομίλους της διοργάνωσης, τα πρώτα προγνωστικά και την «κατάρα» που ταλαιπωρεί τους παγκόσμιους πρωταθλητές, ενώ στο δεύτερο θα μας μιλήσει για την «Καταραμένη ομάδα του Μουντιάλ».

 

Στην νέα σειρά podcast του SOUNDIS.GR , θα ακούσεις όσα χρειάζεται να ξέρεις από την αθλητική επικαιρότητα και όχι μόνο, με αρχής γενομένης το Μουντιάλ που ξεκίνησε και το βλέπουμε όλοι από τον ΑΝΤ1 και τον ΑΝΤ1+.

 

Άκουσε τα επεισόδια δωρεάν στο Soundis & στο Spotify.

SOUNDIS, radio, music, podcast and more



Για το SOUNDIS

To SOUNDIS είναι η 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Μολδαβία, που εξειδικεύεται σε ηχητικό περιεχόμενο, προσφέροντας την απόλυτη ακουστική εμπειρία. Η νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή SOUNDIS, είναι βασισμένη στις πιο καινοτόμες υπηρεσίες παγκοσμίως και απαντάει στην ανάγκη της αγοράς για συγκέντρωση ηχητικού περιεχομένου σε έναν προορισμό. Οι χρήστες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία ραδιοφώνων και podcast, μέσα από μία υψηλού επιπέδου εμπειρία.


Ο Όμιλος ANTENNA MUSICηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό ηχητικών εφαρμογών στις αγορές που δραστηριοποιείται, συνεργάστηκε με τη BAUER MEDIA AUDIO, τον κορυφαίο Ραδιοφωνικό Όμιλο της Ευρώπης, για τη δημιουργία της πλατφόρμας υπηρεσιών και εφαρμογών SOUNDIS, χρησιμοποιώντας βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές και εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου.


Μέσω των υπηρεσιών webcast και podcast, στόχος του SOUNDIS είναι η προσέλκυση νέων ακροατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η δημιουργία νέων, ισχυρών brand name και η πλήρη ψηφιακή ενσωμάτωση των δύο κορυφαίων ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου. Αποστολή του, η δημιουργία μίας συνολικής εμπειρίας ακρόασης, ικανοποιώντας την ανάγκη για ραδιοφωνικό, μουσικό και podcast περιεχόμενο.

O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ MUSIC συνεπής στην αποστολή για ψυχαγωγία και αντικειμενική ενημέρωση με ήθος προς τους ακροατές του, κάνει ένα βήμα παραπάνω με γνώμονα τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εποχής.


Το SOUNDIS προσφέρει την απόλυτη ακουστική εμπειρία, αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους χρήστες με νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα.


www.antennamusic.gr | www.soundis.com






Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία