Η Μαρινέλλα στο Christmas Theater

H ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ στο Christmas Theater

“Τα λαϊκά της Μαρινέλλας”

Με τον Θανάση Πολυκανδριώτη 
και το Μουσικό Σύνολο “Οι Επόμενοι”

Από τον Δεκέμβριο
και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
CHRISTMAS THEATER
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ


Το Christmas Theater φιλοξενεί κι αυτόν τον χειμώνα την μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού. Την ερμηνεύτρια φαινόμενο που θεωρείται  από τις σημαντικότερες  εκπρόσωπους του λαϊκού μας τραγουδιού και έχει τοποθετηθεί δίπλα στις ιστορικές μορφές της ελληνικής μουσικής.

Η Μαρινέλλα έρχεται να συναντήσει τους χιλιάδες θαυμαστές της σε μία παράσταση που σίγουρα θα μας ενθουσιάσει.

Πολυαγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και πολλά διαχρονικά που έχουν αφήσει το στίγμα τους, και με πρωταγωνιστή τον ήχο του εθνικού μας οργάνου, του μπουζουκιού.


Για πρώτη φορά, η 
Μαρινέλλα θα συναντηθεί  με τον συνθέτη και σολίστ Θανάση Πολυκανδριώτη και το σύνολο «Οι Επόμενοι» ερμηνεύοντας και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες του.

Τον άνθρωπο που αγωνίστηκε και πρωτοστάτησε ώστε το μπουζούκι (τρίχορδο, τζουράς, μπαγλαμάς, τετράχορδο) να ενταχθεί στον κατάλογο της UNESCO ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Τον καλλιτέχνη  που  μαζί με το πολυπληθές σύνολο “Οι Επόμενοι’’, σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης και προκάλεσαν παγκόσμιο θαυμασμό, με το αίσθημα και την δεξιοτεχνία τους, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων “Αθήνα 2004”


Στη σκηνή θα απολαύσουμε και τέσσερις νέες τραγουδίστριες, με φωνές ξεχωριστές: την Στεφάνια Ρίζου, Κασσιανή Λειψάκη, Βένια Καραγιαννίδου, Σίσσυ  Πολυδώρου, καθώς και την  ορχήστρα της Μαρινέλλας, που αποτελείται από σπουδαίους μουσικούς.


Η παράσταση 
“Τα λαϊκά της Μαρινέλλας” ξεκινά την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί  για τα επόμενα έξι διήμερα (Παρασκευή και Σάββατο) στο Christmas Theater.


Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΣΤΟ CHRISTMAS THEATER
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ 137)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 21.00
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 21.00
Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 21.00
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
VIP: 60 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 50 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 42 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 34 ευρώ
Δ ΖΩΝΗ: 26 ευρώ
Ε ΖΩΝΗ: 18 ευρώ / φοιτητικό, πολυτέκνων, ανέργων 13 ευρώ
ΑΜΕΑ: 13 ευρώ  (μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 7701700, www.viva.gr & www.ct.gr


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Πάμε θέατρο.. Η "Φθινοπωρινή ιστορία" του Αλεξέι Αρμπούζωφ σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη με την Πέμη Ζούνη και τον Σταύρο Ζαλμά στο Θέατρο Αργώ από τις 3 Νοεμβρίου / 2ος χρόνος επιτυχίας

Γιώργος Καριπίδης - "Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ζωντανά τον χειμώνα"

Οι νέες κυκλοφορίες της Meditelectro

Κωνσταντίνος Αργυρός: no1 σε Spotify & ραδιόφωνα ταυτόχρονα

Δημήτρης Κορφιάτης - «Άντε να μη σου πω» | Νέο τραγούδι & music video