"Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ": Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδέχτηκε τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια μοναδική μουσική βραδιά


Η ραδιοφωνική παραγωγός Γιώτα Τσιμπρικίδου καλωσορίζει το κοινό στο 1ο Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 «Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ».

Την Τρίτη 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το 1ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» από τον ΡΥΘΜΟ 94.9, τον μεγαλύτερο ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό που παίζει μόνο επιτυχίες, με τις αγαπημένες ερμηνεύτριες Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νατάσα Θεοδωρίδου!

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας μαγεύει με τη φωνή της στο 1ο Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 «Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ».

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 εγκαινίασε τη νέα σειρά από exclusive live events, με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου και καλεσμένη τη μοναδική Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η ερμηνεύτρια μάς ταξίδεψε με τη φωνή, τις επιτυχίες και τη δυναμική της παρουσία στη σκηνή. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μοιράστηκε προσωπικές αναμνήσεις και εξέφρασε τον θαυμασμό της για το ταλέντο και την καλλιτεχνική πορεία της κορυφαίας λαϊκής ερμηνεύτριας Νατάσας Θεοδωρίδου, την οποία προσκάλεσε στην παρέα της και μάγεψαν το κοινό με τις φωνές τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες και ξεσηκώνει το κοινό στο 1ο Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 «Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ».

Στη συνέχεια, οι δυο μοναδικές καλλιτέχνιδες ερμήνευσαν ζωντανά μεγάλες προσωπικές επιτυχίες και τραγούδησαν παρέα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το ανεπανάληπτο ντουέτο «Δεν θέλω τέτοιους φίλους» σε μουσική Γιάννη Παπαδόπουλου και στίχους Γιώργου Πηλιανίδη. Μέσα από την κουβέντα τους με την λαμπερή οικοδέσποινα της βραδιάς Γιώτα Τσιμπρικίδου, δε δίστασαν να αποκαλύψουν στιγμές που είναι χαραγμένες στη μνήμη τους, προσωπικές ιστορίες πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Η ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 και παρουσιάστρια της βραδιάς, Γιώτα Τσιμπρικίδου, δίνει τις αναμνηστικές πλακέτες στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη και στην Νατάσα Θεοδωρίδου λίγο πριν την έναρξη του 1ου Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 «Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ» για να τις ευχαριστήσει για την βραδιά.

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ένωσε δύο μοναδικές φωνές στο 1ο live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» και απέδειξε πως η μουσική είναι μία και έχει τη δύναμη να μας ενώνει.

Η μαγική αυτή νύχτα, ξύπνησε συναισθήματα και κυρίως μετέτρεψε τις δυνατές στιγμές σε δυνατές αναμνήσεις!

Αλίκη Στεφανοπούλου (Sponsorship & PP Manager Antenna TV), Χριστόφορος Μποζατζίδης (C.M.O. του μεγάλου χορηγού της βραδιάς «Novibet»), Αντώνης Μεταξάς (Commercial Director Radios, Print & TV Content, Antenna Group), Εύα Βαζάκα (Commercial Manager, Antenna Events & Special Projects).

Στην κατάμεστη, βραβευμένη αίθουσα "Vmax Sphera" των Village Cinemas του The Mall Athens όπου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Θεοδωρίδου ένωσαν τις φωνές τους σε μια διαφορετική, ανανεωμένη «νύχτα», ξεσηκώθηκαν οι ακροατές και καλεσμένοι του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, οι οποίοι τραγούδησαν και απογείωσαν την ενέργεια της βραδιάς καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Δημοσθένης Βαρσάμης (Διευθύνων Σύμβουλος του υποστηρικτή της βραδιάς «Figura Clinica») με την ομάδα του.

Χορηγός σε αυτή τη μαγική νύχτα ήταν η Novibet και υποστηρικτής η Figura Clinica.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου