Η Πολυξένη Καράκογλου στο Caja de musica | Παρασκευή 28 Απριλίου

Η Πολυξένη Καράκογλου στο Caja de musica!

Παρασκευή 28 Απριλίου


Η Πολυξένη Καράκογλου με ανοιξιάτικη διάθεση μας προσκαλεί για μία ακόμα φορά στο νέο μουσικό στέκι Caja de musica στη Μιχαλακοπούλου, την Παρασκευή 28 Απριλίου!

Η νέα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα μέρος από το πιο πρόσφατο άλμπουμ της «Σημεία Στίξης», τραγούδια από την προηγούμενη δισκογραφική της εργασία «Πολύχρωμες ζακέτες», τραγούδια από συμμετοχές της όπως το «Ο άνθρωπος μπορεί» αλλά και επιλογές από την ελληνική (Θάνος Μικρούτσικος, Μίκης Θεοδωράκης, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Κίτρινα Ποδήλατα κ.ά) και διεθνή δισκογραφία (Pete Seeger κ.ά.).

Παίζουν οι μουσικοί Πέτρος Βασιλειάδης στο μπάσο, Αλέξανδρος Δερμάνης στην κιθάρα, Αποστόλης Μπουρνιάς στα τύμπανα και Νίκος Παπαναστασίου στο πιάνο και στο ακορντεόν ενώ η ίδια παίζει πιάνο και έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα. Η φωτογραφία της αφίσας είναι του Άκη Βαλεργάκη και την γραφιστική επιμέλεια υπογράφει ο Φοίβος Μποζάς.


Caja de musica
Εκδήλωση στο facebook
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6944610061
Σινώπης 27, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 10 ευρώ


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Λουδοβίκος των Ανωγείων & Σωκράτης Μάλαμας - Ο κακός μαθητής | Νέο τραγούδι

Πάμε θέατρο.. "Ο Μίκυ και η παρέα του σώζουν τα Χριστούγεννα" | Μια μεγάλη παραγωγή από τον παιδικό θίασο της Γιώτας Τζουάνη στο Θέατρο Αυλαία από τις 9 Νοεμβρίου

Σοφία Λεοντίτση - «Δηλητήριο» | Νέο Τραγούδι & Music Video

Σπύρος Μπουλής - Νύχτα τρελή | Νέο τραγούδι

"Νίκος Τρίκκης - Και κάπως έτσι | Νέο τραγούδι & music video