Οι Energy Deejays συνεργάζονται ξανά με τον Andy Nicolas στο ολοκαίνουργιο “Runaway”

ΟΙ ENERGY DEEJAYS ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ANDY NICOLAS ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
"RUNAWAY"


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ 

Ο μοναδικός Andy Nicolas συνεργάζεται με τους Energy Deejays και κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο και άκρως ανεβαστικό καλοκαιρινό hit με τίτλο “Runaway” μέσω της Panik Records.
 
Το "Runaway" είναι αποτέλεσμα έμπνευσης και δημιουργίας από το περσινό καλοκαίρι μετά την συνάντηση του Michael Zalahas των Energy Deejays με τον Andy Nicolas, οι οποίοι αποφάσισαν να γιορτάσουν την επέτειο 10 χρόνων από την κυκλοφορία της μεγάλης τους επιτυχίας "Gravity" (το οποίο ακούγεται στην εισαγωγή του video clip για το “Runaway”) με μια ανανεωμένη συνεργασία και ένα καινούργιο τραγούδι.
 
Η μελωδία και η παραγωγή έχουν καλοκαιρινή διάθεση με κύρια έμπνευση το καλοκαίρι και το νησί της Ρόδου, ενώ η ηχογράφηση έγινε στο studio του Andy Nicolas και τα γυρίσματα του video clip έγιναν σε διαφορες παραλίες και στην παλιά πόλη του αγαπημένου νησιού της Ελλάδας. Την σκηνοθεσία του video έχει επιμεληθεί ο Μιχάλης Μαυρομούστακος.


Τον τελευταίο καιρό, ο Andy Nicolas ετοιμάζει το επερχόμενο EP του με τίτλο “Antithesis”, το οποίο θα περιλαμβάνει τα singles “Made In China”,  “Snow In July” και “White Lies”, τα οποία βασίζονται σε κάποια μορφή αντίθεσης που είναι η όλη ιδέα πίσω από την δημιουργία αυτής της δουλειάς. Stay tuned !


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία