Τελευταίες ζωντανές εμφανίσεις τον Ιούνιο στη μουσική σκηνή του Faust

Τελευταίες ζωντανές εμφανίσεις τον Ιούνιοστη μουσική σκηνή του Faust


Όπως πάντα, η μουσική και θεατρική σκηνή του Faust αποχαιρετά το αθηναϊκό κοινό και κυρήσσει επίσημα τη λήξη της χειμερινής σεζόν με λίγα και εκλεκτά live με ξεχωριστούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα της νέας γεννιάς σε one-off εμφανίσεις.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6
BLUEBALLS

Με ένα πρόγραμμα rock, funk, disco και ska διασκευών, με το ξεχωριστό τους ύφος, αλλά και δικά τους τραγούδια από τα άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει, υπόσχονται μία βραδιά γεμάτη wtf στιγμές, γέλιο, αλλά και ασταμάτητο χορό. Οι Blueballs δεν ακολουθούν κανόνες και σε προ(σ)καλούν να κάνεις το ίδιο.

Ώρα έναρξης: 22:00


ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6
DALKANCE

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, με το τρίο των υπέροχων μουσικών πολυεργαλείων του, τον Γρηγόρη Ελευθερίου στις κιθάρες και στα synths, τον Νίκο Λιάσκο στο μπάσο και το κοντραμπάσο και τον Κωνσταντίνο Τσιμπούκη στο μπουζούκι και στο μπαγλαμά παρουσιάζουν R n’ Β hits απ’ τα 00s, pop τραγούδια της 90s παιδικότητας μας, τη ροκ εφηβεία μας, ρεμπέτικα και λαϊκά απ’ όλες τις δεκαετίες γκρουβάτα, χορευτικά, ατμοσφαιρικά και… νταλκαδιάρικα. 

Σε συνδυασμό με αυτά, η μπάντα παρουσιάζει για πρώτη φορά και πρωτότυπο υλικό σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Μπιμπή. Πλήκτρα, beat, κιθάρες, μπουζούκια, μπαγλαμάδες, κοντραμπάσα και λουπαδόροι θα ταράξουν για ακόμη μία φορά τη σκηνή του Faust.

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 7€


ΠΕΜΠΤΗ 8/6
ΦATΕLVIS

Οι ΦatΕlvis ξεσηκώνουν την πόλη, rock’n’roλλάροντας στο αγαπημένο τους FAUST Bar-Theatre-Arts, την Πέμπτη 8/6, με ένα πλούσιο rock’n’roll υπερθέαμα, έχοντας ως αφετηρία τον “Βασιλιά” Elvis και καταλήγοντας στα blues του Νότου. 

Η ενδιάμεση πορεία περνάει από τους μεγαλύτερους, κλασικούς μουσικούς σταθμούς της Αμερικής και αντίστοιχα της Αγγλίας, όπως τους country ύμνους του Johnny Cash, τα southern rock των Creedence Clearwater Revival, τις μπαλάντες των Tom Jones και Joe Cocker, αλλά και όλη τη χορευτική rock’n’roll σκηνή των 50’s-60’s με τους γνωστότερους εκφραστές της όπως τους Ray Charles, Little Richard, Jerry Lee Louis και Eddie Cochran. 

Οι ΦatΕlvis δεν είναι απλώς μία tribute band. Οι εμφανίσεις τους αποτελούν ένα μουσικοθεατρικό υπερθέαμα, καθώς ερμηνεύουν τα τραγούδια με βιωματικό τροπό σαν να βρίσκονται στα «στέκια» ή στις αρένες της εποχής. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το κοινό παρεκτρέπεται σε κάθε τους εμφάνιση: υστερία και φρενίτιδα χτυπάει τη “νεολαία” από τις πρώτες νότες…

Ώρα έναρξης: 22:00


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/6
EVI EVAN / THE JET BLACK

Οι Evi Evan με τραγούδια γεμάτα ενέργεια,ηλεκτρισμό, αλλά και ατμοσφαιρικές μελωδίες έρχονται για πρώτη φορά στο Faust. Η μπάντα θα παίξει μερικά από τα δημοφιλή της τραγούδια, όπως το «Φεύγω», αλλά θα παρουσιάσει, επίσης, και καινούριο, ακυκλοφόρητο υλικό. Μαζί τους, οι Jet Black με ήχο που σπάει τον τέταρτο τοίχο, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα.

Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 7€


ΣΑΒΒΑΤΟ 10/6
DEFINITION

Το DEFINITION επιστρέφει στο Faust για ένα τελευταίο γενέθλιο dj set με τον Montana Cruz.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία