A!MS, Dirty Harry, FY, ZieZie - Tourista | Νέο τραγούδι & music video

  A!MS x Dirty Harry x FY x ZieZie x Cool & Dre

“Tourista”

H πιο global συνεργασία του καλοκαιριού!


Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της trap και rap σκηνής σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα τραγούδι που θα συζητηθεί!

Ο hitmaker Dirty Harry συνεργάζεται με τον αγαπημένο Αγγλοκύπριο ράπερ A!MS, τον ανατρεπτικό Έλληνα ράπερ FY, τον Βρετανό ZieZie με τα δεκάδες smash hits και τους σπουδαίους Αμερικανούς παραγωγούς Cool & Dre σε ένα ολοκαίνουργιο track με τίτλο “Tourista”.





Η διεθνής αυτή κυκλοφορία αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις του φετινού καλοκαιριού με ιδιαίτερη καλλιτεχνική βαρύτητα, μιας και την παραγωγή επιμελήθηκαν οι 3 φορές βραβευμένοι με Grammy Cool & Dre, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με ονόματα παγκοσμίου φήμης όπως ο 50 Cent, ο Lil Wayne, ο Jay Z, η Beyonce κ.α.

Το “Tourista” είναι ένα summer track που ξεχειλίζει από ήχους με μεσογειακά vibes, συνδυάζοντας άψογα τον ελληνικό trap στίχο με το βρετανικό drill σε ανεβαστικά beats.

Το video clip του τραγουδιού που επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Andrey Kovalev γυρίστηκε στην πανέμορφη Κύπρο με πλάνα από ξέφρενες στιγμές διασκέδασης στους ρυθμούς του “Tourista”!

Δείτε official video στο YouTube: εδώ


Βρείτε το “Tourista” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου