Χρήστος Παπαδόπουλος, Μαρία Κωσταράκη, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης - Η τριανταφυλλιά

Η Μαρία Κωσταράκη, φέρνει τον αέρα της νέας θετικής αύρας στα μουσικά δρώμενα, τραγουδάει και υποστηρίζει ένα απαιτητικό και ποιοτικό είδος μουσικής το οποίο αποδίδει ιδανικά και αντιλαμβανόμαστε γενικότερα πως πρόκειται για μια φωνή που μπορεί να στηρίξει πολλά είδη μουσικής. 

Μετρά ήδη πολλές εμφανίσεις και αρκετές συνεργασίες δισκογραφικές και επί σκηνής με σπουδαίους καλλιτέχνες, έχοντας κατά καιρούς αγγίξει διάφορα είδη μουσικής, έντεχνο, λαϊκό, pop, rock και jazz. 

 Η ανερχόμενη τραγουδίστρια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ταλέντο, την προσωπικότητά της, την χαρακτηριστική της χροιά αλλά και τις μεγάλες φωνητικές της δυνατότητες.


Το τραγούδι με τίτλο «Η τριανταφυλλιά» της Μαρίας Κωσταράκη και του Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη, σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους της Γιώτας Γερογιώργη, κυκλοφορεί από την FM Records.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο χαρισματικός, πολυδιάστατος και σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει καταφέρει να αγγίξει και τον πιο απαιτητικό ακροατή μέσα από το ιδιαίτερα ποιοτικό και διαχρονικό έργο του. 

Από την άλλη, ο ταλαντούχος μουσικός, τραγουδοποιός και ερμηνευτής, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, με τη μεστή και χαρακτηριστική φωνή του σε συνδυασμό με την ευαίσθητη και ενδιαφέρουσα ερμηνεία της Μαρίας Κωσταράκη, δίνουν αναμφισβήτητα ένα αξιόλογο αποτέλεσμα. 

Οι μοναδικοί και τρυφεροί στίχοι της Γιώτας Γερογιώργη αντλήθηκαν από την ποιητική της συλλογή με τίτλο «Νύχτωσε πάλι κι είναι αργά» η οποία κυκλοφορεί από την ‘Άνεμος Εκδοτική’’.


Κλείνοντας, το νέο τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο CD «Είναι κάτι στιγμές» του Χρήστου Παπαδόπουλου το οποίο κυκλοφορεί από την FM Records.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

ΠΥΞ ΛΑΞ: ΕΡΧΕΤΑΙ 16/4 ΝΕΟ ALBUM "ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ"

Σταύρος Πηλιχός - «Μπλε βράδια»

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ! Θεσσαλοί δημιουργοί

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Χρήστος Μάστορας: «Μάγεψε» η μουσική τους συνύπαρξη στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1

Δέσποινα Βανδή - Γιώργος Θεοφάνους - Νίκος Μωραΐτης: «Πέτρα» | Νέο Τραγούδι & Music Video