SOUNDIS - ΝΕΟ επεισόδιο PODCAST "Ο αγώνας μετά τη λήξη" με την Χριστίνα Βραχάλη και καλεσμένο τον Θανάση Τσαλταμπάση

 Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης καλεσμένος της Χριστίνας Βραχάλη στο 2ο επεισόδιο του PODCAST «Ο αγώνας μετά τη λήξη».

Η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη παρέα με τον ηθοποιό Θανάση Τσαλταμπάση, συνομιλούν για τον «αγώνα» που ζουν αθλητές, εντός και εκτός γηπέδων, στο 2ο επεισόδιο της σειράς PODCAST  «Ο αγώνας μετά τη λήξη» στο SOUNDIS.

 

Ο καλεσμένος της Χριστίνας Βραχάλη σε αυτό το επεισόδιο είναι ένας άνδρας που έχει περάσει με επιτυχία από την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο,  ένας άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες. Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, πρωταγωνίστησε σε μια ταινία μικρού μήκους με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από τη δωρεά μυελού των οστών που δημιούργησε το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή, του Ινστιτούτου Κυτταρικών Θεραπειών του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Choose Life.

 

Η ταινία «90 ΛΕΠΤΑ» εξυμνεί τη ζωή και παρουσιάζει την εναλλαγή συναισθημάτων ενός ανθρώπου που περιμένει να βρεθεί συμβατός δότης. Αγωνία, ελπίδα, απογοήτευση, λύπη, χαρά, θυμός… είναι τα συναισθήματα που εναλλάσσονται καθημερινά… κι εκεί μπορούμε όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως ο «αγώνας» άξιζε κάθε σταγόνα ιδρώτα… Μια ταινία – αλληγορία, που μας κάνει συμμέτοχους στο δράμα και στη χαρά όλων όσοι αγωνίζονται ενάντια στη λευχαιμία και στα αιματολογικά νοσήματα.


Άκουσ
ε το επεισόδιο δωρεάν στο Soundis & στο 
Spotify


SOUNDIS, radio, music, podcast and more

Μπες στο SOUNDIS.GR ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play

Για το SOUNDIS


To SOUNDIS είναι η 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Μολδαβία, που εξειδικεύεται σε ηχητικό περιεχόμενο, προσφέροντας την απόλυτη ακουστική εμπειρία. Η νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή SOUNDIS, είναι βασισμένη στις πιο καινοτόμες υπηρεσίες παγκοσμίως και απαντάει στην ανάγκη της αγοράς για συγκέντρωση ηχητικού περιεχομένου σε έναν προορισμό. Οι χρήστες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία ραδιοφώνων και podcast, μέσα από μία υψηλού επιπέδου εμπειρία. 


Ο Όμιλος ANTENNA MUSIC, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό ηχητικών εφαρμογών στις αγορές που δραστηριοποιείται, συνεργάστηκε με τη BAUER MEDIA AUDIO, τον κορυφαίο Ραδιοφωνικό Όμιλο της Ευρώπης, για τη δημιουργία της πλατφόρμας υπηρεσιών και εφαρμογών SOUNDIS, χρησιμοποιώντας βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές και εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου. Μέσω των υπηρεσιών webcast και podcast, στόχος του SOUNDIS είναι η προσέλκυση νέων ακροατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η δημιουργία νέων, ισχυρών brand name και η πλήρη ψηφιακή ενσωμάτωση των δύο κορυφαίων ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου. Αποστολή του, η δημιουργία μίας συνολικής εμπειρίας ακρόασης, ικανοποιώντας την ανάγκη για ραδιοφωνικό, μουσικό και podcast περιεχόμενο. 


O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ MUSIC συνεπής στην αποστολή για ψυχαγωγία και αντικειμενική ενημέρωση με ήθος προς τους ακροατές του, κάνει ένα βήμα παραπάνω με γνώμονα τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εποχής. 


Το SOUNDIS προσφέρει την απόλυτη ακουστική εμπειρία, αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους χρήστες με νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα.


www.antennamusic.gr | www.soundis.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

ΠΥΞ ΛΑΞ: ΕΡΧΕΤΑΙ 16/4 ΝΕΟ ALBUM "ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ"

Σταύρος Πηλιχός - «Μπλε βράδια»

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ! Θεσσαλοί δημιουργοί

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Χρήστος Μάστορας: «Μάγεψε» η μουσική τους συνύπαρξη στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1

Δέσποινα Βανδή - Γιώργος Θεοφάνους - Νίκος Μωραΐτης: «Πέτρα» | Νέο Τραγούδι & Music Video