H Μαρία Μπεκατώρου μιλάει αποκλειστικά στο SOUNDIS.GR

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια από το Your Face Sounds Familiar All Star, Μαρία Μπεκατώρου, «εξομολογείται» αποκλειστικά στο SOUNDIS.GR τις αγάπες της, αυτά που την κάνουν να γελάει αλλά και ότι την κάνει να κλαίει, μέσα από 20 γρήγορες ερωτήσεις.

Πόσα πράγματα γνωρίζουμε για τους συμμετέχοντες στο πιο λαμπρό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, που δεν είναι άλλο από το Your Face Sounds Familiar, All Star του ΑΝΤ1;

Το SOUNDIS.GR πήγε στο στούντιο και μίλησε με όλους τους πρωταγωνιστές της απόλυτης ψυχαγωγικής εκπομπής για 20 πράγματα που πιθανότατα να μην έχει πάει ο νους σας...

 

Η πρώτη συζήτηση δεν θα μπορούσε παρά να είναι με την οικοδέσποινα και αγαπημένη όλων μας Μαρία Μπεκατώρου. Ερωτήσεις όπως «λαϊκά ή ρεμπέτικα», «ποπ ή ροκ», είναι μόνο κάποιες από όσες μας απάντησε η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου μέσα στα λίγα λεπτά που της δώσαμε!

 

Ποιο τραγούδι αφιερώνει στον άντρα της, τι την ενοχλεί περισσότερο στους ανθρώπους γύρω της αλλά και τι δεν θα βρεις αυτή την περίοδο στο ψυγείο της!

 

Δες το βίντεο με τον «Soundis 20λογο» του Your Face Sounds Familiar, All Star με την Μαρία Μπεκατώρου ΕΔΩ

 


SOUNDIS, radio, music, podcast and more

Μπες στο SOUNDIS.GR ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play

Για το SOUNDIS


To SOUNDIS είναι η 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Μολδαβία, που εξειδικεύεται σε ηχητικό περιεχόμενο, προσφέροντας την απόλυτη ακουστική εμπειρία. Η νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή SOUNDIS, είναι βασισμένη στις πιο καινοτόμες υπηρεσίες παγκοσμίως και απαντάει στην ανάγκη της αγοράς για συγκέντρωση ηχητικού περιεχομένου σε έναν προορισμό. Οι χρήστες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία ραδιοφώνων και podcast, μέσα από μία υψηλού επιπέδου εμπειρία. 


Ο Όμιλος ANTENNA MUSIC, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό ηχητικών εφαρμογών στις αγορές που δραστηριοποιείται, συνεργάστηκε με τη BAUER MEDIA AUDIO, τον κορυφαίο Ραδιοφωνικό Όμιλο της Ευρώπης, για τη δημιουργία της πλατφόρμας υπηρεσιών και εφαρμογών SOUNDIS, χρησιμοποιώντας βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές και εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου. Μέσω των υπηρεσιών webcast και podcast, στόχος του SOUNDIS είναι η προσέλκυση νέων ακροατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η δημιουργία νέων, ισχυρών brand name και η πλήρη ψηφιακή ενσωμάτωση των δύο κορυφαίων ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου. Αποστολή του, η δημιουργία μίας συνολικής εμπειρίας ακρόασης, ικανοποιώντας την ανάγκη για ραδιοφωνικό, μουσικό και podcast περιεχόμενο. 


O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ MUSIC συνεπής στην αποστολή για ψυχαγωγία και αντικειμενική ενημέρωση με ήθος προς τους ακροατές του, κάνει ένα βήμα παραπάνω με γνώμονα τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εποχής. Το SOUNDIS προσφέρει την απόλυτη ακουστική εμπειρία, αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους χρήστες με νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα.


www.antennamusic.gr | www.soundis.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Φώτης Μάγγος x Μιχαλάρας - «Έλα μαζί μου στους Λειψούς» | Νέο τραγούδι & music video

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το Στάθη Αγγελόπουλο στο Χαμάμ το Σάββατο 20 Απριλίου

Δημήτρης Γαλίτης - Δίπλα σου | Νέο τραγούδι & music video

Αντώνης Ρέμος - «Ρωτάνε» | Το music video της νέας του επιτυχίας!