Κυριάκος Παπαδόπουλος -«Bagpipe dance»

Ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος μας εκπλήσσει ξανά και το κάνει αυτή τη φορά με το "Bagpipe dance" ένα πολύ δυνατό, σύγχρονο και χορευτικό ορχηστρικό, ενσωματώνοντας στη μουσική του τη γκάιντα, το αγαπημένο παραδοσιακό πνευστό μουσικό όργανο της Σκωτίας.

Μας έχει αποδείξει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια πως είναι λάτρης της παραδοσιακής μουσικής γιατί όπως λέει ο ίδιος "η μουσική δεν έχει σύνορα, ενώνει τους λαούς και τους φέρνει ακόμα πιο κοντά".Παρά τις διαφορές που υπάρχουν από χώρα σε χώρα,αν μη τι άλλο η κοινή διάλεκτος των ανθρώπων είναι οι νότες.

Σε μια δύσκολη περίοδο που διανύουν οι Έλληνες όπως και όλος ο κόσμος,με έναν χαρούμενο χορό, η σκωτσέζικη γκάιντα μας ταξιδεύει στα Χάιλαντς της Σκωτίας.


Απολαύστε το εδώ!

Κυκλοφορεί από την  Prime Productions.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

H Evangelia χορεύει ζεϊμπέκικο αλλιώς για το νέο τραγούδι της «Αστείο»

Πάμε θέατρο.. "Ο Μίκυ και η παρέα του σώζουν τα Χριστούγεννα" | Μια μεγάλη παραγωγή από τον παιδικό θίασο της Γιώτας Τζουάνη στο Θέατρο Αυλαία από τις 9 Νοεμβρίου

Ο Στέλιος Διονυσίου «έχει τα ψυχολογικά του» και το κοινό δηλώνει «επιτέλους»

Οι τραγουδιστές που θα συμμετέχουν στο INAUGURAL Music Festival

Πηνελόπη Σεργουνιώτη - «Αγέλη» | Νέο τραγούδι & music video