Θοδωρής Τσάτσος - Το πιο δικό μου ψέμα

Ο πρωτοεμφανιζόμενος στιχουργός και ερμηνευτής Θοδωρής Τσάτσος παρουσιάζει το πρώτο ολοκληρωμένο album του με τίτλο «Το πιο δικό μου ψέμα» που κυκλοφορεί από την MLK.


Ο Θοδωρής Τσάτσος υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών οι οποίοι ντύθηκαν με μελωδίες εξαιρετικών δημιουργών όπως οι Γρηγόρης Πολύζος, Κώστας Γάκης, Δημήτρης Ιλεμόσογλου, Σπύρος Παρασκευάκος και Γιώργος Κυριάκος. Στο album συμμετέχουν η στιχουργός Αθηνά Σπανού που υπογράφει ένα τραγούδι («Η πέτρα και η χίμαιρα») και η ερμηνεύτρια Πολυξένη Καράκογλου σε δύο τραγούδια («Ξόρκι» και «Όλου του κόσμου οι άνθρωποι»).

Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια της παραγωγής υπογράφει ο Γρηγόρης Πολύζος ενώ η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Ηλία Λάκκα στο Studio Odeon.

Ο δίσκος συνδυάζει ηχητική ποικιλομορφία χάρη στην ενορχήστρωση και στα παιξίματα κορυφαίων μουσικών (Αριστείδης Χατζησταύρου, Θάνος Γκιουλετζής, Μιχάλης Καπηλίδης, Σπύρος Μάζης, Τιγκράν Σαρκισιάν, Αλέξης Στενάκης, Θωμάς Κωνσταντίνου, Θοδωρής Κουέλης, Μιχάλης Πορφύρης, Διονύσης Κοκόλης, Χρήστος Σπηλιόπουλος, Γρηγόρης Πολύζος) που έπαιξαν στο album και έδωσαν ποιότητα και αίσθημα!

Στους στίχους του Θοδωρή Τσάτσου μπορούμε να διακρίνουμε επιρροές στιχουργών όπως του Άλκη Αλκαίο στο «Απόψε» (Τα ανθρώπινα τα σχέδια στ’ αυτί του χρόνου μύγες), του Οδυσσέα Ιωάννου στο «Το πιο δικό μου ψέμα» (Δεν ψάχνω αλήθειες να κρυφτώ μου φτάνει να ‘σαι εσύ το πιο δικό μου ψέμα) αλλά και τραγουδοποιών όπως των Μίλτου Πασχαλίδη, Ορφέα Περίδη, Σωκράτη Μάλαμα και άλλων.


Ο Θοδωρής Τσάτσος σας παραδίδει λοιπόν τα τραγούδια του με ανυπομονησία να τα δει να ταξιδεύουν με την ελπίδα να αγαπηθούν και να τραγουδηθούν.

Καλή ακρόαση!










Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Τσάτσο


Ο Θοδωρής Τσάτσος σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται ως ψυχολόγος, και είναι συνιδρυτής του εθελοντικού οργανισμού «Διαβάζω για τους άλλους», ο οποίος προωθεί την ισότιμη πρόσβαση ατόμων με απώλεια όρασης στη γνώση και τη λογοτεχνία. Ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι στα εφηβικά του χρόνια. Έκανε μαθήματα τραγουδιού για οκτώ χρόνια με τη δασκάλα φωνητικής Ασημίνα Μόρφη. Από την ηλικία των δεκαοκτώ άρχισε να συμμετέχει ως τραγουδιστής σε συγκροτήματα που έπαιζαν κομμάτια ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου. Κατά την ίδια περίοδο ξεκίνησε να γράφει τους πρώτους του στίχους. Έχει γράψει τη συλλογή διηγημάτων, «Εκτός οπτικού πεδίου» (εκδ. Εύμαρος).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Μαρία Θεοδότου - «Μισός αιώνας σιωπές» | Κύπρος 1974 - 2024

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το Στάθη Αγγελόπουλο στο Χαμάμ το Σάββατο 20 Απριλίου

«Από τον Πειραιά στη Νέα Ορλεάνη» με Χρήστο Παπαδόπουλο και Γιάννη Σαββιδάκη!

Χρήστος Χολίδης - «Ασυγκράτητες στιγμές» | Νέο τραγούδι