Majestic x Boney M. “Rasputin”

Ο Majestic παρουσιάζει την massive επανεκτέλεση του “Rasputin” μαζί με τους Boney M.


Πρόσφατα τo 
“Rasputin” γνώρισε μεγάλη επιτυχία μετά το virality στο Tik Tok, όπου και μετράει πάνω από 2.5 εκατομμύρια βίντεο. Τα streams του, ξεπερνούν ημερησίως τα 600.000 και πριν λίγους μήνες κατάφερε να βρεθεί και στο Shazam Global Top 20 για πρώτη φορά!
 
Τώρα, ο Majestic συνεργάζεται με τους Boney M. για να παρουσιάσουν μία νέα επίσημη 2021 version του τραγουδιού. Τα χαρακτηριστικά φωνητικά της original εκδοχής σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά house beats δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα! 

Ακούστε το εδώ.

Ο Majestic είναι DJπαραγωγός και παρουσιαστής στον KISS FM της Βρετανίας. Με το αβίαστο blend του από house, garage και grime μουσική κατάφερε να δημιουργήσει ένα UK Top Hit το 2017, το “Naughty Sesh” και μετράει πάνω από 40 εκατομμύρια streams. Ο ίδιος έχει ένα γρήγορα αυξανόμενο φανατικό κοινό με πάνω από 40Κ followers στο Instagram και σχεδόν 15Κ followers στο Tik Tok. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του “Me & U” υποστηρίχτηκε από τα μεγαλύτερα Βρετανικά ραδιόφωνα.
 
Οι Boney M. , το επιτυχημένο euro disco group από την Γερμανία, έχει πουλήσει πάνω από 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως στα 70s και τα 80s. Έχουν καταπλήξει τα πλήθη με τα τεράστια hits τους “Daddy Cool”, “Rivers of Babylon”, “Sunny” και φυσικά το “Rasputin”!
 
To “Rasputin” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Φώτης Μάγγος x Μιχαλάρας - «Έλα μαζί μου στους Λειψούς» | Νέο τραγούδι & music video

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το Στάθη Αγγελόπουλο στο Χαμάμ το Σάββατο 20 Απριλίου

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου στη σκηνή του FAUST την Παρασκευή 10 Μαΐου

Κυριάκος Γεωργίου - Medley