Mihaela Marinova - “Whispers”

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου “Stapka Napred” τον Μάρτιο του 2020 και την κατάκτηση της κορυφής του Official Airplay Chart της Βουλγαρίας για αρκετές εβδομάδες, με το track “Drugata Staya”, η pop star Mihaela Marinova κάνει το επόμενο βήμα στην διεθνή καριέρα της με το νέο της single “Whispers”.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα με την εξαιρετική φωνή δημιούργησε το απαλό, μελωδικό τραγούδι με τον Ρουμάνο hitmaker Monoir και τον ταλαντούχο κιθαρίστα Stoycho Stoyanov“Η δυνατότητα του να μπεις στο studio με τον Chris είναι προνόμιο. Τα πάμε πολύ καλά και ταιριάξαμε δημιουργικά από την πρώτη στιγμή. Το “Whispers” δεν είναι μία τυπική δουλειά του, αλλά περισσότερο ομαδική! Το track δεν βγάζει απλά ένα σπουδαίο συναίσθημα, αλλά μία ζεστασιά και μία οικειότητα που υπάρχει μόνο μεταξύ δύο ανθρώπων που έχουν περάσει αρκετό καιρό μαζί”λέει η Mihaela.
 
“Ο δημιουργικός δεσμός μου με την Mihaela έγινε αρκετά δυνατός από το πρώτο κιόλας studio session μας. Η ευαισθησία αλλά και η δύναμη είναι ξεκάθαρα χαρακτηριστικά αυτής της νεαρής γυναίκας, που ερμηνεύει μοναδικά με την υπέροχη φωνή της. Έχοντας αυτό κατά νου, ένιωσα πραγματικά πως χρειαζόταν ένα τραγούδι που να ταιριάζει στην προσωπικότητα της. Έτσι προσεγγίσαμε την δημιουργία του “Whispers”, μία από τις πρώτες μου pop παραγωγές. Είμαι πολύ περήφανος για την Mihaela και την κυκλοφορία”δήλωσε ο Monoir.


Το 
βίντεο, που είναι σκηνοθετημένο από τον Βούλγαρο παραγωγό Victor Antonov-Rik, είναι μία οπτική αναπαραγωγή του τρυφερού συναισθήματος που αποτυπώνεται στο “Whispers”. Ένας φωτεινός πίνακας λουλουδιών, στον οποίο η Mihaela, πιο όμορφη από ποτέ, παλεύει για να κρατήσει τον αγαπημένο της μαζί της για λίγο ακόμα.
 
Το “Whispers” κυκλοφορεί από την Panik Records. Βρείτε το εδώ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ιορδάνης Παύλου - "Η μοναξιά μου" | Νέο τραγούδι

Δέσποινα Βανδή x Mente Fuerte - «Πανσέληνος» | Νέο τραγούδι & music video

Δημήτρης Μεσημέρης - Μαΐστρος | Νέο τραγούδι & music video

Κατερίνα Στανίση: «Να με συγχωρείς» & «Έκανα πως κοιμάμαι» | Δύο νέα τραγούδια & music videos

Χρήστος Μενιδιάτης x Γιώργος Τσαλίκης - «Βάλε να τα πιούμε» | Νέο τραγούδι & music video