YPO - Το νέο του album "TESLA" μόλις κυκλοφόρησε

Ο YPO, ο καλλιτέχνης που έφερε πρώτος το ραπ στην Ελλάδα και που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της hip-hop σκηνής – και όχι μόνο, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο album του με τίτλο TESLA.

Το album που μόλις κυκλοφόρησε από τη Mad House Records και τη Minos EMIa Universal Music Company περιλαμβάνει συνολικά 13 τραγούδια με τα 7 από αυτά να είναι ολοκαίνουργια. Τα τραγούδια ποικίλουν για το μουσικό & στιχουργικό ύφος τους, αφού στον δίσκο θα συναντήσετε από drill tracks μέχρι και κομμάτια με reggaeton vibes όπως το “Αναπάντητες” με τον LiL PoP.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του album, είναι διαθέσιμο εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα στο YouTube και το official video για το Sorry”, το main single του album στο οποίο συμμετέχει ο Bossikan. Το βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Πασαλίδη γυρίστηκε στην Σιάτιστα, τη γενέτειρα του Υποχθόνιου, ενώ για πρώτη φορά σε βίντεο κλιπ του συναντάμε και μέλη της οικογένειάς του.

Δείτε το official video του “Sorry” εδώ!

Βρείτε το album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες: https://ypo.lnk.to/TeslaPR

Ως bonus tracks στο TESLA περιλαμβάνονται τα Eros (με τον DJ Stephan και τη Sophia), “Googlare (το πρόσφατο single του με τους SloganSophiaiLLEOo & Lil Koni), “Overdose (με τους LiL PoP Ivan Greko) αλλά και το Lamborghini (με τον Fly Lo), τραγούδια που ξεχώρισαν και έγιναν massive hits το 2020 σημειώνοντας δεκάδες εκατομμύρια views & streams σε YouTube & Spotify αντίστοιχα. 

Αξιοσημείωτο είναι πως και τα 13 τραγούδια του album βρέθηκαν από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους στο Spotify Greece Top50 σημειώνοντας εντυπωσιακό αριθμό streams, ενώ ο YPO βρίσκεται και στο εξώφυλλο της editorial λίστας του Spotify Hot Greek Rap.

Tracklist:

 

  1. Intro
  2. Μπαμπάς
  3. Επιταγές
  4. Next
  5. Miss Young
  6. Αναπάντητες (Ypo x LiL PoP)
  7. Γέφυρες, Παράθυρα
  8. Sorry (Ypo x Bossikan)
  9. Outro

 

Bonus Tracks

 

  1. Googlare (Ypo x Slogan x Sophia x iLLEOo x Lil Koni)
  2. Eros (DJ Stephan x Ypo x Sophia)
  3. Overdose (LiL PoP x Ypo x Ivan Greko)
  4. Lamborghini (Ypo x Fly Lo)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Φώτης Μάγγος x Μιχαλάρας - «Έλα μαζί μου στους Λειψούς» | Νέο τραγούδι & music video

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το Στάθη Αγγελόπουλο στο Χαμάμ το Σάββατο 20 Απριλίου

Δημήτρης Γαλίτης - Δίπλα σου | Νέο τραγούδι & music video

Αντώνης Ρέμος - «Ρωτάνε» | Το music video της νέας του επιτυχίας!