APON - «Sexero» Κυκλοφορεί το πρώτο του album, με θέμα τον έρωτα!

APON - «Sexero»


Ο APON, ο τραγουδοποιός που έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες για πολλούς καλλιτέχνες, παρουσιάζει το πρώτο solo album της καριέρας του, με τίτλο «Sexero», που κυκλοφορεί από την Panik Records και «ντύνει» μουσικά τον έρωτα, καλώντας μας να τον ζήσουμε απενοχοποιημένα.

Το «Sexero» περιλαμβάνει 6 μοναδικά και μοντέρνα τραγούδια, που έγραψαν ο APON και ο IAMSTRONG, τα οποία συνδυάζουν διάφορα μουσικά στοιχεία και μιλούν για τον έρωτα σε διάφορες μορφές του: τον απρόβλεπτο, τον ρομαντικό, τον άγριο...

Στο tracklist υπάρχει και η μεγάλη επιτυχία «Γδύσου», όπου ο APON συνεργάζεται με την Ελένη Φουρέιρα. Το τραγούδι έγινε άμεσα διπλά πλατινένιο σε πωλήσεις, ενώ παρουσιάστηκε στο Madwalk και το music video του παραμένει «καρφωμένο» εδώ κι έναν μήνα στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, μετρώντας πάνω από 1 εκατομμύριο views.

Το νέο single από το «Sexero» είναι το «Κόκκινα Φανάρια», που κυκλοφόρησε στις streaming υπηρεσίες πριν από λίγες ημέρες και ξεχώρισε αμέσως, αποσπώντας θετικές κριτικές και σχόλια.

​Βρείτε το «Sexero» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Tracklist
1. SEXERO
2. Γδύσου - με Ελένη Φουρέιρα
3. Γυμνή
4. Κόκκινα Φανάρια
5. Ρεπό
6. Φεγγάρι

Δείτε το music video «Γδύσου»:

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο 
facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία