Central Cee - "I Will"

 Ο CENTRAL CEE ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ SINGLE ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2024 ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ "I WILL"

O Central Cee κυκλοφόρησε το πρώτο του single "I Will" για φέτος. Ήταν ο μοναδικός rapper απο την Αγγλία που βρέθηκε στο φετινό Super Bowl και με αυτό το track αποδεικνύει το εύρος του ταλέντου του, καθώς τραγουδά και ραπάρει συγχρονισμένα, δημιουργώντας ένα αδιαμφισβήτητα εθιστικό ρεφρέν που σίγουρα θα μας μείνει για καιρό στο μυαλό μας. Οι ρομαντικοί στίχοι επικεντρώνονται στη σκέψη του Cench για μια ερωτική συνάντηση στο club: "Δεν φόρεσες YSL απλώς για να πας μόνη στο κρεβάτι σου".

Το βίντεο γυρίστηκε στο Μπράιτον και αφηγείται την ιστορία μιας όμορφης, μοναχικής και καταθλιπτικής κοπέλας που αναζητά τον έρωτα. Με τον Cench να αφηγείται τη ζωή της, παρακολουθούμε την καθημερινή ζωή της νεαρής και την προετοιμασία της για μια νύχτα διασκέδασης με τις φίλες της στο κλαμπ. Με ενδιάμεσες στιγμές από τον ίδιο τον Cench, το βίντεο συμπληρώνει την εσωστρεφή διάθεση του single: “If nobody will, I will”.


Η νέα κυκλοφορία ακολουθεί το περσινό μεγάλο και αξεπέραστο hit, "Entrapreneur", το οποίο προσέφερε μια αυθεντική ματιά στο ταξίδι του Cench στην κορυφή και στο ασταμάτητο πρόγραμμά του τα τελευταία δύο χρόνια.

Και τα δύο έρχονται μετά από την τεράστια επιτυχία του Central Cee, το "Split Decision" με τον Dave αλλά και το αξιοσημείωτο single "Sprinter", το οποίο ήταν το τραγούδι με τα περισσότερα plays το 2023 στο Spotify στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το single έγινε επίσης το ραπ τραγούδι με τις περισσότερες εβδομάδες στο #1 στην ιστορία του UK Chart, κατέχοντας την κορυφή για 10 εβδομάδες. Ο Cench έκλεισε επίσης ένα εκπληκτικό έτος με δύο μεγάλες συνεργασίες, το "Too Much" με τους Kid Laroi και Jung Kook και το "Nice To Meet You" με την μακροχρόνια φίλη PinkPantheress.

Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα, ο Central Cee κέρδισε δύο επιπλέον βραβεία MOBO, για Best Male και Song Of The Year για το "Sprinter", δίνοντάς του συνολικά έξι βραβεία MOBO. Είναι επίσης υποψήφιος για τέσσερα βραβεία στα Brit Awards στη φετινή τελετή των 2024 τον Μάρτιο: ‘Artist of the Year’ και ‘Song of the Year’ για τα "Sprinter" και "Let Go" και ‘Best HipHop/Rap/Grime Act’.

Πέρυσι, ο Central Cee έγινε ο πρώτος ράπερ από το Ηνωμένο Βασίλειο που έφτασε τα 2 δισεκατομμύρια streams μόνο στο Spotify. Με μια μοναδική πορεία, ο Central Cee έχει πάνω από 6 δισεκατομμύρια παγκόσμια streams και είναι πραγματικά unstoppable.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου