Ηλίας Παλιουδάκης - «Κόρη ενός Θεού (2024 version)» | Νέο τραγούδι από το επιτυχημένο sountrack «Σασμός»

Ηλίας Παλιουδάκης - «Κόρη ενός Θεού (2024 version)»
Νέο τραγούδι από το επιτυχημένο sountrack «Σασμός»
Μουσική & Στίχοι: Νίκος Τερζής

Με ένα συναισθηματικό τραγούδι, το «Κόρη Ενός Θεού», σε μουσική και στίχους του Νίκου Τερζή και ερμηνεία του Ηλία Παλιουδάκη, συνεχίζεται ο κύκλος τραγουδιών του υπερεπιτυχημένου soundtrack «Σασμός» που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.


Το «Κόρη Ενός Θεού», που εξυμνεί μουσικά την αγάπη, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2013 και, μάλιστα, ο Ηλίας Παλιουδάκης το έχει αφιερώσει στην κόρη του για την περιπέτεια υγείας που πέρασαν αμέσως μόλις γεννήθηκε.

Τώρα, το τραγούδι παρουσιάζεται με νέα ενορχήστρωση και παραγωγή, «ντύνοντας» σκηνές της καθηλωτικής σειράς «Σασμός» του Alpha.

Με το «Κόρη Ενός Θεού (2024 version)» συνεχίζεται ο φετινός, τρίτος κατά σειρά, κύκλος τραγουδιών του soundtrack «Σασμός». Προηγήθηκαν τα «Άτιμο Πράγμα Η Τιμή» (ερμηνευτής: Μίλτος Πασχαλίδης), «Εκεί Που Κλαίνε Οι Αετοί» (ερμηνεία: Γιώργος & Νίκος Στρατάκης), «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα - μέρος 2» (ερμηνεία: Μαρία Τζομπανάκη), «Θυμωμένος Ήλιος» (ερμηνεία: Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης) και η διασκευή του Νίκου Τερζή στο παραδοσιακό «Ένα Παλικάρι 20 Χρονών».


Βρείτε το στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/kori-enos-theou-2024-version

Δείτε το lyric video:

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο 
facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Γιώργος Καριπίδης Live στο «Στέκι των Αγγέλων» - Το νέο στέκι του χειμώνα στον Κορυδαλό

BARBARO ATHENS Presents: T E R E Z A | Guest Nikoletta KARRA & Prima Vista

Γιώργος Σαμπάνης: αλλαγή ημερομηνίας για τη συναυλία στην Αθήνα

Νίκος Οικονομόπουλος - Κουράστηκα να σ’αγαπώ | Νέο τραγούδι

Αχιλλέας Μωραΐτης - Πικρή ελεγεία | Νέο single