Με την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου το νέο τραγούδι της Εβίτας Σερέτη

ΕΒΙΤΑ ΣΕΡΕΤΗ
''Από μένα''


Η Εβίτα Σερέτη, μία από τις πιο ταλαντούχες λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι-έκπληξη, που έχει μία πολύ δυνατή υπογραφή.

Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης, Κυριάκος Παπαδόπουλος συνεργάζεται μετά από καιρό και πάλι με την ανερχόμενη ερμηνεύτρια, δίνοντάς της για πρώτη φορά ένα ανεβαστικό τραγούδι, με τον τίτλο «Από μένα» σε στίχους της νέας ταλαντούχας στιχουργού, Μαίρης Περγάμαλη, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα το χορέψουμε και θα το τραγουδήσουμε πολύ.

Η Εβίτα Σερέτη τα τελευταία χρόνια διαγράφει ανοδική πορεία και το συγκεκριμένο τραγούδι αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό «όπλο» στη δισκογραφική της «φαρέτρα».


Το τραγούδι «Από μένα» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip, που φέρει την σκηνοθετική σφραγίδα του Άλεξ Κωνσταντινίδη.


Kυκλοφορεί από την Prime Productions.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων