Νίκος Απέργης - «Πλανήτης Γη» (live version) | Το νέο του single κυκλοφορεί!

 Νίκος Απέργης - «Πλανήτης Γη» (live version)

Ο Νίκος Απέργης «ντύνει» με την εξαιρετική φωνή του ένα από τα πιο ερωτικά τραγούδια που έχει αγαπήσει το κοινό, το «Πλανήτης Γη» και το παρουσιάζει σε live version που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Πλανήτης Γη», σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού και Valentino, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2016 κι έκτοτε παραμένει αγαπημένο, με τον Νίκο Απέργη να το φέρνει ξανά στο προσκήνιο, δυναμώνοντας με την ερμηνεία του το συναίσθημα που αποπνέει. Μάλιστα, πρόκειται για ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο ταλαντούχος κι αγαπητός τραγουδιστής και δημιουργός «ταξιδεύει» το κοινό στα live του. 

Στο μεταξύ, ο Νίκος Απέργης ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των εμφανίσεών του στο «Posidonio» μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη και, πλέον, θα κάνει solo εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, ενώ το σχήμα του «Posidonio» θα επιστρέψει δυναμικά στη νυχτερινή Αθήνα από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Βρείτε το «Πλανήτης Γη» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/planitis-gi


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων