Victoria, Anitta - GET UP B*TCH! shake ya ass | Νέο τραγούδι & music video

TO ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ DEBUT SINGLE ΤΗΣ VICTORIA DE ANGELIS ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


H ακαταμάχητη Victoria de Angelis, γνωστή και ως Victoria, η διάσημη μπασίστρια των Måneskin, κυκλοφορεί σε συνεργασία με τη Βραζιλιάνα superstar, Anitta, το debut single της "GET UP BITCH! Shake ya ass" μέσα από την Panik Records/Sony Music.


Το "GET UP BITCH! Shake ya ass" σηματοδοτεί ένα δυνατό ξεκίνημα για τη Victoria στο νέο της εγχείρημα. Το τρανταχτό techno cut κατακλύζει τις αισθήσεις με έναν επιταχυνόμενο ρυθμό που μας προετοιμάζει για δυναμικούς techno ήχους, ενώ η απόφασή της να συνεργαστεί με τη "βασίλισσα της βραζιλιάνικης ποπ", Anitta, της δίνει τη δυνατότητα να ταξιδεύει μεταξύ της βραζιλιάνικης funk και της dance techno. Όπως ακριβώς η περσόνα της, έτσι και η electronica της Victoria είναι ασυμβίβαστη και απόλυτα συναρπαστική.

Η Victoria είναι γνωστή ως η χαρισματική μπασίστρια του ιταλικού ροκ συγκροτήματος Måneskin. Η μπάντα έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη ήδη από τον Μάιο του 2021, και έκτοτε έχει δημιουργήσει μια νέα γενιά ακροατών του rock 'n' roll. Στην περιοδεία με τους Måneskin, oι δυνατότητες της Victoria στις electronic arts απέκτησαν νέα δυναμική. Περνώντας από τις ζωντανές ροκ συναυλίες στα afterparty του Μιλάνου και του Βερολίνου, η Victoria ανακάλυψε την εγγενή σχέση που "κρύβεται" μεταξύ των ήχων που βγάζει το μπάσο στις συναυλίες και των ήχων των ντραμ στα clubs. Συνδυάζει αυτές τις επιρροές με την ζωντάνια και την αισθητική των αρχών της δεκαετίας του 2000, δημιουργώντας, έτσι, ένα κράμα που μετατρέπεται σε ξεσηκωτικό clubbing.

Αγκαλιάζοντας τις δημιουργικές της ελευθερίες, η Victoria ξεκίνησε να είναι DJ στα afterparties των συναυλιών του συγκροτήματος, κάτι που τελικά την οδήγησε στο να ξεκινήσει ένα σόλο DJ project, έχοντας ως μόνη φιλοδοξία της να κάνει τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει χωρίς αναστολές, αγκαλιάζοντας την ελευθερία των φύλων και ένα πανκ πνεύμα που θα μπορεί είτε να σέβεται ή και να σπάει τους κανόνες. Όλη αυτή η ενέργεια έγινε εμφανής από την πρώτη της περιοδεία ως DJ, η οποία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2024 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει συναυλίες στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Ληντς, το Μάντσεστερ, το Βερολίνο, τη Βαρκελώνη και στο Circoloco της Ίμπιζα, στο DC10.

Μιλώντας για το project, η Victoria δήλωσε: "Το νέο μου μουσικό project προέρχεται από την αγάπη μου για ένα ηχοτοπίο που θα συνδυάζει στοιχεία της κουλτούρας των club με βραζιλιάνικη Funk, electronic, Latin club και techno. Ως DJ και παραγωγός, μου αρέσει να ξεφεύγω από τις συμβάσεις με το να πειραματίζομαι με νέους ήχους, κάτι που θέλω να φαίνεται τόσο στα set μου όσο και στο πρώτο μου τραγούδι. Δεν μου άρεσε ποτέ να μπαίνω σε κουτάκια και στο ταξίδι μου ως DJ αυτό γίνεται εμφανές. Για μένα, όλα έχουν να κάνουν με το να εξερευνάς και να ενώνεις διαφορετικά στυλ, μεταφέροντας μία ξεχωριστή ενέργεια στıς πίστες."

Η ταχέως ανερχόμενη pop star στον λατινικό κόσμο, που συχνά αποκαλείται "βασίλισσα της βραζιλιάνικης ποπ", η Anitta είναι η καλλιτέχνης με περισσότερες από 8,3 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 65 εκατομμύρια followers στο Instagram. Η ίδια έχει λάβει πολλές διακρίσεις μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων και 4 Latin American Music Awards, 8 υποψηφιότητες για Latin Grammy Award, 8 MTV Europe Music Awards, ενώ το 2022 έγραψε ιστορία ως η πρώτη σόλο καλλιτέχνης της Latin που έφτασε στο #1 του παγκόσμιου chart του Spotify. Πέρυσι, η Anitta ήταν η πρώτη Βραζιλιάνα καλλιτέχνης τα τελευταία  57 χρόνια που τέθηκε υποψήφια για το βραβείο Best New Artist στα Grammy.

Πρόκειται για ένα τραγούδι "φωτιά" σε μία συνεργασία που σίγουρα θα ταρακουνήσει τα μουσικά δρώμενα!


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων