G.P. Lemos - Anthem Of Hope

Anthem Of Hope
G.P. Lemos


" Πιστεύω σέ όλα, ελπίζω σε όλα, είμαι άνθρωπος"
μία ανατρεπτική εκδοχή της φράσης του Ν.Καζαντζάκη "Δεν πιστεύω τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος" που έγραψε και στον τάφο του και με έχει σημαδέψει από τα νιάτα μου, αλλά μου είναι αδύνατον εγώ να τηρήσω στην ζωή μου, διότι είμαι πάνω από όλα άνθρωπος.

Χωρίς "ΕΛΠΙΔΑ" στην ζωή σου είσαι ένα ακυβέρνητο καράβι χωρίς πανιά και αρμπούρα αλλά κυρίως χωρίς πυξίδα να σου καθορίζει την πορεία της ζωής σου.

Αυτή μου η σύνθεση αντικατοπτρίζει μουσικά το πόσο μεγάλη σημασία δίνω στην ανθρώπινη ΕΛΠΙΔΑ για την συνέχεια και την συνέπεια των πράξεων μου.

Δεν είναι μόνο ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία , αλλά πεθαίνουν με αυτήν όλες οι ανθρώπινες αρετές και αξίες. Γι’ αυτό κι εγώ προσπαθώντας να την κρατήσω ζωντανή έγραψα αυτόν τoν ορχηστρικό ύμνο πρoς τιμήν της. ANTHEM OF HOPE.

Απολαύστε το εδώ


Ακούστε το εδώ


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς σε μία συναρπαστική συναυλία στην Αθήνα! 1 Σεπτεμβρίου, Κατράκειο θέατρο Νίκαιας

Το “The Beatles Anthology” επιστρέφει!

Κωνσταντίνος Αργυρός: μεγάλη συναυλία στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Kadebostany - «Elephant in the Room»

Κώστας Μυλώσης - Με το ίδιο μακό | Music video