Δημήτρης Γεωργίου - Ουράνια σώματα | Νέο τραγούδι

Δημήτρης Γεωργίου
Ουράνια σώματα


O συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Δημήτρης Γεωργίου επιστρέφει με το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ουράνια Σώματα»!

Η γνωριμία του Δημήτρη Γεωργίου με το κοινό έγινε το Σεπτέμβριο του 2024, με το τραγούδι του «Ταυρομάχος» .

Στην εκπνοή του 2024, ο Δημήτρης Γεωργίου μας παρουσίασε το αγγλόφωνο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Noel», μια δική του swing σύνθεση με επιρροές από τις Βig Bands της Αμερικής και πάλι σε δικούς του στίχους και ερμηνεία.

Σήμερα μας παρουσιάζει ένα τραγούδι σε εντελώς διαφορετικό ύφος!

Το τραγούδι «Ουράνια Σώματα» κινείται στο χώρο της έντεχνης μουσικής με στοιχεία από την ελληνική μουσική παράδοση.

Σε στίχους και μουσική του ιδίου, και ενορχήστρωση από τον σταθερό του συνεργάτη, Κωνσταντίνο Γκιβίση, το «Ουράνια Σώματα» είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι, με μελωδία που κερδίζει τον ακροατή από την πρώτη στιγμή.

Πρόκειται για ένα τρίλεπτο νοερό ταξίδι στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, το οποίο ο στιχουργός φαντάζεται σαν σκηνικό της αέναης ερωτικής αναζήτησης και των πολλαπλών έντονων συναισθημάτων που προκαλεί η αγάπη και ο χωρισμός.

Θα νικήσει στο τέλος η αγάπη τις αντιξοότητες και τα εμπόδια;
Θα έχει αυτό το συμπαντικό ταξίδι αίσιο τέλος;

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Γεωργίου εδώ και μερικά χρόνια έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα σημαντικό αριθμό τραγουδιών σε ελληνικό, αγγλικό και γαλλικό στίχο παράλληλα με άλλες μουσικές συνθέσεις ποικίλου ύφους και ρυθμών.

Έπεται συνέχεια σύντομα!

Κυκλοφορεί από τη Final Touch, a Walnut Entertainment label!

Official Music Video: 


Κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες και streaming services: https://digitalminds.bfan.link/ourania-somata


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Η Shaya σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε ένα πρωτοποριακό show Χολυγουντιανών προδιαγραφών!

Δημήτρης Αρναούτης - "Aπλά γνωστοί" | Νέο album

Έλλη Μιχελάκη - "Και είμαι εδώ"

12o Μουσικό Φεστιβάλ Αρβανίτσας από την Παρασκευή 11 ως την Κυριακή 13 Ιουλίου

Πάμε θέατρο.. Ο Νίκος Καμτσής σκηνοθετεί την Πέγκυ Σταθακοπούλου στις «Ευτυχισμένες μέρες» του Μπέκετ